facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Σουηδός ΥΠΟΙΚ: Μόνο παραλίες θα έχουν στην Κύπρο - Καμμένος: Οι Σουηδέζες με τους Κύπριους εραστές στις παραλίες

Πολιτική αντιπαράθεση… υψηλού επιπέδου είχαν (έστω και έμμεσα) ο Σουηδός ΥΠΟΙΚ Άντερς Μποργκ και ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Ο Μποργκ προχώρησε χθες σε προκλητική δήλωση με μειωτικό ύφος για την Κύπρο τονίζοντας ότι είχε μόνο τράπεζες και παραλίες και πλέον θα μείνει με τις παραλίες.

«Έχουν μόνο χρηματοπιστωτικό τομέα και παραλίες. Τώρα που ο χρηματοπιστωτικός τομέας βρίσκεται σε πορεία κλεισίματος, δεν θα έχουν παρά μόνο τις παραλίες» τόνισε χαρακτηριστικά ο Σουηδός υπουργός Οικονομικών, ο οποίος έκανε λόγο για δομικά προβλήματα που πρέπει να ρυθμιστούν «μέσω της αναδιοργάνωσης του κοινωνικού μοντέλου».

Η απάντηση ήρθε από τον Πάνο Καμμένο και ήταν ανάλογα προσβλητική.

Ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων με tweet του σημείωσε πως και η Σουηδία δύο «πόλους» έχει, τα αυτοκίνητα Saab και τις όμορφες γυναίκες τις οποίες… χαίρονται οι Κύπριοι στις παραλίες τους και.. όχι μόνο!

«Οι Σουηδοί έχουν αυτοκίνητα Saab και όμορφες γυναίκες. Τα καλοκαίρια έχουν μόνο Saab, οι γυναίκες είναι με τους Κύπριους εραστές τους παραλία» έγραψε ο κ. Καμμένος!

star

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news