facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

''Να σταματήσουν οι κατεδαφίσεις ξενοδοχείων'' - Επιστολή τουριστικών πρακτόρων προς Σαμαρά

Να σταματήσουν οι κατεδαφίσεις ξενοδοχειακών μονάδων, που έχουν καταπατήσει αιγιαλό και ξεκίνησαν τα τελευταία 24ωρα στην Κρήτη, ζητά ο Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης, με επιστολή προς τον Πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με τους παράγοντες του τουρισμού, εικόνες με κατεδαφισμένα ξενοδοχεία κάνουν τον γύρω του κόσμου ''θυμίζοντας Συρία'', δημιουργώντας παράλληλα άσχημη εικόνα για την Κρήτη.

Εκείνο που ζητούν είναι η διαδικασία αυτή να ξεκινήσει μετά το τέλος της τουριστικής σαιζόν. Συγκεκριμένα στην επιστολή προς τον Πρωθυπουργό αναφέρουν:

«Αξιότιμε Κ. Πρωθυπουργέ,

Γνωρίζοντας την ευαισθησία Σας για τον Τουρισμό και την τακτική Σας να αντιμετωπίζετε με ιδιαίτερη προσοχή, σε οτιδήποτε μπορεί να τον βλάψει, παρακαλούμε για την άμεση παρέμβασή Σας στις κατεδαφίσεις που άρχισαν από την Κρήτη σε ξενοδοχεία και κτίσματα εντός Τουριστικών περιοχών που τελεσίδικα έχουν κριθεί παράνομα.

Ο Σύνδεσμός μας και τα Μέλη του, που διακινούν το σύνολο του Τουρισμού της Κρήτης, της "Ναυαρχίδας το Τουρισμού", συμφωνεί και επικροτεί την τήρηση της νομιμότητας, αλλά φωτογραφίες που γίνονται πρώτη είδηση στο εξωτερικό με Κρητικά Ξενοδοχεία που θυμίζουν "Συρία" αν μη τι άλλο φοβίζουν τους Τουρίστες λίγο πριν την έναρξη της σαιζόν και τους αποθαρρύνουν να έρθουν στη χώρα μας.

Ζητάμε να γίνουν οι ενέργειες αυτές μετά το τέλος της σαιζόν.»

flashnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news