facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Η ανθρωπιά για συμμαθητή που πρέπει να εγχειριστεί κινητοποίησε το υπουργείο

- Παρέμβαση Λυκουρέντζου για τον μαθητή του 11ου Γυμνασίου που πρέπει να εγχειριστεί 
- Εταιρεία αναλαμβάνει και τα έξοδα της εκδρομής

Την παρέμβαση του υπουργού υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου και του αναπληρωτή υπουργού υγείας κ. Σαλμά προκάλεσε η ανάρτηση από το patrastimes.gr της είδησης για την προσφορά από μαθητές της Γ’ λυκείου Δεμενίκων, των χρημάτων που προορίζοντο για την πενθήμερη εκδρομή τους, προκειμένου μαθητής του 11ου Γυμνασίου Πατρών να υποβληθεί σε σοβαρή εγχείρηση στο εξωτερικό.

Τόσο ο υπουργός υγείας κ. Λυκουρέντζος όσο και ο αναπληρωτής υπουργός υγείας κ. Σαλμάς επικοινώνησαν με τους υπευθύνους του 11ου Γυμνασίου και με μέλη του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Λυκείου Δεμενίκων και έκαναν γνωστή την πρόθεσή τους να διερευνήσουν τη δυνατότητα πραγματοποίησης της επέμβασης με το κόστος να βαρύνει το υπουργείο.

Ήδη από τους γονείς του μικρού μαθητή έχουν ζητηθεί όλα τα έγγραφα που αφορούν στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίσει και από αύριο αναμένονται εξελίξεις .

Γνωστή εταιρεία αναλαμβάνει τα έξοδα της εκδρομής

Μεγάλη εταιρεία που εδρεύει στην Αθήνα αλλά έχει υποκαταστήματα στην Πάτρα, ευαισθητοποιημένη από την αποκάλυψη για την ενέργεια των μαθητών του Λυκείου Δεμενίκων που θέλησαν να δωρίσουν όλα τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει για την 5ήμερη εκδρομή τους προκειμένου να εγχειριστεί συμμαθητής τους από το 11ο Γυμνάσιο Πατρών, αποφάσισε να τους κάνει δώρο την εκδρομή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες υπεύθυνος της εταιρείας επικοινώνησε με το σχολείο και ενημέρωσε πως αυτή αναλαμβάνει όλα τα έξοδα της σχολικής εκδρομής για όλους τους μαθητές.

patrastimes

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news