facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Επιστολή των υπαλλήλων της «Σιλβεστρίδης ΑΕ»

Ανακοίνωση με την οποία αμφισβητούν τα όσα γράφτηκαν την περασμένη εβδομάδα περί σύλληψης του επιχειρηματία Ευθύμιου Σιλβεστρίδη και του γιου του για χρέη προς το Δημόσιο, εξέδωσαν οι υπάλληλοι της εταιρείας «Σιλβεστρίδης ΑΕ», ζητώντας από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, να τη δημοσιεύσουν προς αποκατάσταση της αλήθειας. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, είδηση που δημοσιεύτηκε, βρίθει ανακριβειών.

Η επιστολή των υπαλλήλων

Οι υπαλληλοι της εταιρειας Σιλβεστριδης ΑΕ, με αφορμη την απαραδεκτη ανακοινωση απο διαφορα blogs περι συλληψεως των Ευθυμιου και Ιωαννη Σιλβεστριδη, η οποια βριθει ανακριβειων και, προς αποκατασταση της αληθειας, κριναμε αναγκαιο να απαντησουμε και να παραθεσουμε τα γεγονοτα οπως ακριβως εχουν

Απο το 1960, που η εταιρεια ασχολειται με την κατασκευη επιπλων, εχει καταξιωθει στην ελληνικη αγορα για την υψηλη ποιοτητα των προιοντων της και για την αριστη συνεργασια με τους πελατες της, η οποια υποστηριζεται και απο το μακροχρονιο service που τους παρεχεται, αλλα και για την αριστη συνεργασια της και με τους εργαζομενους της και με ολους τους συνεργατες της.

Η εναρξη της οικονομικης κρισης στη χωρα μας βρισκει τον ομιλο Σιλβεστριδη με 15 καταστηματα σε ολη την Ελλαδα και με 140 εργαζομενους..

Ομως, οπως ειναι γνωστο, η κριση αυτη οδηγησε το εμποριο σε καθιζηση, την οποια δυστυχως υπεστη και η εταιρεια μας με αποτελεσμα πραγματι να οφειλει στο δημοσιο και στους κοινωνικους φορεις. ωστοσο, προκειμενου να σωθει η εταιρεια, αλλα και οι θεσεις εργασιας μας, η εταιρεια κατεφυγε στην προστασια των διαταξεων του αρθρου 99 περι εξυγιανσης, ελπιζοντας σε πραγματικη ανακαμψη.

Για την υποτιθεμενη ημερα συλληψης και, προς αποκατασταση ολοκληρης της αληθειας, γνωστοποιουμε στους πελατες μας και στους φιλους μας οτι, μετα απο ειδοποιηση του ικα, προς το οποιο η οφειλη των 294.000 ευρω συνολικα, οι Ευθυμιος και Ιωαννης Σιλβεστιδης παρουσιασθηκαν οικειοθελως, προκειμενου να επιτυχουν αναβολη της εκδικασης, λογω της υπαγωγης στο αρθρο 99.

Θεωρουμε απαραδεκτη και υποπτη την δημοσιοτητα που δωθηκε στο ολο περιστατικο, που στοχοποιει ειδικα τους εκπροσωπους της εταιρειας μας, παρακαλουμε να δημοσιευθει η παρουσα απο τα συγκεκριμενα blogs και γνωστοποιουμε προς ολους οτι επιφυλασσομεθα και εμεις και η εταιρεια μας και οι νομιμοι εκπροσωποι της ολων των νομιμων δικαιωματων μας.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news