facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Παραδόθηκε ο Αλκέτ Ριζάι

Αίσιο τέλος είχε η ομηρεία των πέντε σωφρονιστικών υπαλλήλων στις φυλακές του Μαλανδρίνου, καθώς ο ισοβίτης Αλβανός κακοποιός Αλκέτ Ρεζάι εγκατέλειψε την προσπάθεια να διαφύγει και παραδόθηκε στους ανθρώπους της ΕΛ.ΑΣ. λίγο πριν τις 20.30 την Κυριακή, βάζοντας τέλος σε ένα 24ωρο θρίλερ στις φυλακές Μαλανδρίνου.

«Εντάξει, αρκετά ως εδώ, δεν μπορώ να πάω παρακάτω, πάρτε τους ανθρώπους, ας σταματήσουμε εδώ» είπε ο βαρυποινίτης Ριζάι στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Ο επίλογος του θρίλερ που κράτησε με κομμένη την ανάσα την κοινή γνώμη, καθώς θύμισε την ανάλογη υπόθεση της οδού Νιόβης με πρωταγωνιστή τότε τον Ρουμάνο κακοποιό Σορίν Ματέι, γράφτηκε όταν εκδηλώθηκε αιφνιδιαστικά επιχείρηση από 15 άνδρες της ΕΚΑΜ.

Ο Ριζάι βρέθηκε ξαφνικά περικυκλωμένος από τους πάνοπλους αστυνομικούς και, μην μπορώντας να αντιδράσει, αναγκάστηκε να παραδοθεί.

Οι πέντε όμηροι απελευθερώθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν ο 38χρονος Αλβανός κακοποιός είχε πράγματι μαζί του εκρηκτικά ή έπαιξε μπλόφα, πιστεύοντας ότι θα έπειθε τις αρχές να του παραχωρήσουν το αυτοκίνητο που ζητούσε για να διαφύγει.

Μαζί του συνελήφθησαν άλλοι δυο ομοεθνείς του κρατούμενοι των φυλακών, στην κατοχή των οποίων κατασχέθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες δυο αυτοσχέδια μαχαίρια.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news