facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Τσοχατζόπουλος: Κανείς δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα - Όλα έγιναν νόμιμα

Κάθε κατηγορία που του αποδίδεται απέρριψε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος, μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι.

Σχολιάζοντας το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, με το οποίο ο ίδιος και άλλοι 18 κατηγορούμενοι παραπέμπονται σε δίκη για την υπόθεση των «χρυσών μιζών», που αφορούν σε δύο συμβάσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων -τα γερμανικά υποβρύχια και τα αντιαεροπoρικά συστήματα Tor-Μ1-, ο κ. Τσοχατζόπουλος μίλησε για κατάπτυστο κείμενο, με ψεύδη και διαστρεβλώσεις.

Ο πρώην υπουργός υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις εις βάρος του, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κατηγορούν τη γυναίκα μου και το παιδί μου είναι σε εξορία». Όλα είναι στημένα, συνέχισε, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο, που να αποδεικνύει την εμπλοκή του στην υπόθεση. «Είναι όλα νόμιμα. Που ξέρουν τα περιουσιακά μου στοιχεία;» διερωτήθηκε χαρακτηριστικά.

«Είμαι αθώος, δεν έχει βρεθεί τίποτα εναντίον μου» είπε ακόμη ο κ. Τσοχατζόπουλος, κάνοντας λόγο για προσωπικά δεδομένα -αναφερόμενος στα έγγραφα που φέρονται να βρέθηκαν κατά την έρευνα στην οικία του. «Παράνομα μπήκαν στο σπίτι μου, δεν ξέρω τι χαρτιά βρήκαν» σημείωσε.

Ανέφερε επίσης ότι το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε το αίτημά του για αυτοπρόσωπη παρουσία, αλλά και δεν κάλεσε το ΚΥΣΕΑ της περιόδου εκείνης, όπως ο ίδιος είχε ζητήσει. «Θέλουν να τα κουκουλώσουν» είπε χαρακτηριστικά.

Σε σχέση με τη μαρτυρία του ξαδέρφου του, Νίκου Ζήγρα, ο κ. Τσοχατζόπουλος τόνισε ότι πρόκειται για έναν βαριά άρρωστο άνθρωπο, τα λόγια του οποίου θα πρέπει να εξεταστούν, σε σχέση με την κατάσταση της υγείας του. «Είναι ειδική περίπτωση» είπε χαρακτηριστικά, επιμένοντας ότι όλες οι διαδικασίες που αφορούν στα εξοπλιστικά προγράμματα κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Πεντάγωνο, έχουν γίνει νόμιμα.

«Κανείς δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα» επέμεινε χαρακτηριστικά πολλές φορές κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news