facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

«Πήρα ανάστημα από το ''όχι'' των Κυπρίων», δήλωσε η Κάτια Δανδουλάκη

Για την περηφάνια που ένιωσε μετά το «όχι» των Κυπρίων στο κούρεμα των καταθέσεών τους μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε πει όχι και εμείς. Αισθάνθηκα πόσο μεγάλη σημασία έχει να σηκώνεις το ανάστημά σου. Ένας τόσο δα μικρούτσικος λαός, που είναι το ένα χιλιοστό των υπολοίπων, που είπε ''Οχι, γιατί η αξιοπρέπειά μου είναι πάνω από όλα αυτά''. Μπράβο τους, συγκινήθηκε η ψυχή μου, τους λάτρεψα διπλά. Αν και ήδη τους αγαπούσα πάρα πολύ». Αυτό δήλωσε η δημοφιλής ηθοποιός στο Κορίτσια για Σπίτι.

Προσθέτοντας: «Οι Κύπριοι έχουν μια ζεστασιά. Δουλεύουν σαν μια οικογένεια, όπως εσείς στη Θεσσαλονίκη. Στην Ελλάδα μας λείπει αυτή η περηφάνια. Ενιωσα σαν να πήρα και άλλο ανάστημα από το χθεσινό ''όχι'' των Κυπρίων. Και είπα ''Κοίτα τι θα μπορούσαμε να κάνουμε και εμείς. Να πούμε 'όχι' όταν μας καταπατούν την αξιοπρέπεια μας''. Να μην τη χάνουμε. Τώρα είμαστε λίγο χαμένοι. Χτυπιόμαστε στα ντουβάρια σαν νυχτερίδες. Και δεν έχουμε υποστεί καμία κάθαρση ως λαός».

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news