facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Σήκωσαν δύο τόνους μεταλλικά αντικείμενα από τον ΟΣΕ

Τρίτη και φαρμακερή για τους «κυνηγούς» μετάλλων που έχουν ρημάξει το δίκτυο του Ο.Σ.Ε στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης. Αυτή τη φορά, οι αστυνομικοί του τμήματος Φερών έβαλαν στο χέρι μια μεγάλη σπείρα οκτώ ατόμων που είχαν αρπάξει υλικά βάρους δυο τόνων.

Το κονβόι με τα δύο αγροτικά μηχανήματα και ένα Ι.Χ. φορτηγό που ήταν φορτωμένα με μέταλλα, κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών που το σταμάτησαν για έλεγχο στις Φέρες. Όταν διαπίστωσαν ότι το φορτίο ήταν δέκα μεταλλικοί στρωτήρες και άλλα εξαρτήματα για τα οποία είχαν δεχθεί καταγγελία από τον Ο.Σ.Ε. ότι είχαν κλαπεί από ένα χώρο δίπλα στον τοπικό σταθμό, συνέλαβαν τους οκτώ Έλληνες ηλικίας από 18 έως 41 χρόνων και κατέσχεσαν τα οχήματα. Οι δράστες, που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν για διάφορα αδικήματα, οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Μόλις πριν από δυο 24ωρα, είχαν συλληφθεί δυο Έλληνες ηλικίας 32 και 35 χρόνων ενώ μετέφεραν «πέδιλα» βάρους τριών τόνων που είχαν σηκώσει από τις αποθήκες του Οργανισμού στην Αλεξανδρούπολη με ένα Ι.Χ. φορτηγάκι στο οποίο είχαν βάλει πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας. Είχαν προηγηθεί την Καθαρά Δευτέρα οι συλλήψεις ενός 24χρονου και του 15χρονου στην Αλεξανδρούπολη, ενώ έσυραν με μια μοτοσικλέτα ένα αυτοσχέδιο τρέιλερ φορτωμένο με δέκα μεγάλες βίδες, μία σιδερένια δοκό και διάφορα άλλα μεταλλικά αντικείμενα βάρους 75 κιλών, που και αυτά τα είχαν αρπάξει από εγκαταστάσεις του Ο.Σ.Ε..

Δυο 18χρονοι Έλληνες «κυνηγοί» μετάλλων ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της κλοπής που είχε γίνει πριν από δέκα ημέρες από το αγρόκτημα ενός 43χρονου στο Νέο Σούλι Σερρών. Οι δυο νεαροί, που δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου, είχαν αρπάξει εξαρτήματα αυτοκινήτου, μηχανές ηλεκτρικών ψυγείων και διάφορα μεταλλικά και άλλα αντικείμενα, μέρος των οποίων βρέθηκε και επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Σε βάρος των δύο 18χρονων σχηματίστηκε δικογραφία που εστάλη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news