facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Παπακωνσταντίνου: «Περιμένω να ακούσω τις ευθύνες μου και για τον Τρωικό πόλεμο!»

Με ανακοίνωση του ο πρώην υπουργός Γιώργος Παπκωνσταντίνου διαψεύδει δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» που αναφέρεται σε υπόθεση ακύρωσης επένδυσης στον Έβρο και προσθέτει πως σε λίγο θα τον κατηγορήσουν για τον Τρωικό πόλεμο.

Οι καταγγελίες ήθελαν τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου να σταματάει επένδυση εταιρείας στην περιοχή του Εβρου για χάρη άλλης εταιρείας που δραστηριοποιείται στη Βουλγαρία και στην οποία μέλος του διοικητικού συμβουλίου είναι η εξαδέλφη του Ελένη Παπακωνσταντίνου.

Ωστόσο ο κ. Παπακωνσταντίνου αναφέρει πως ο τότε αρμόδιος υφυπουργός Γιάννης Μανιάτης έχει ήδη απαντήσει με δελτίο Τύπου: διαδοχικές πολιτικές ηγεσίες του Υπουργείου από το 2007 (και η σημερινή) και όλες οι υπηρεσιακές ηγεσίες (με νομική τεκμηρίωση από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους) αρνήθηκαν να συναινέσουν σε μία απευθείας ανάθεση, και για να μην υπάρχουν σκιές ο φάκελος της συγκεκριμένης επένδυσης έχει ήδη από το 2011 σταλεί από το Υπουργείο στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Τέλος επιτέθηκε και σε όσους αναδημοσίευσαν την είδηση λέγοντας «Περιμένω σε λίγο να ακούσω και για τις ευθύνες μου για τον Τρωικό πόλεμο».

spirospero

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news