facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ο Σόρος δωρίζει πετρέλαιο στην Αθήνα

Εκατοντάδες τόνους πετρελαίου θα δωρίσει ο μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος σε κατοίκους Αθήνας που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, καθώς και στο Δήμο Αθηναίων, για να ζεστάνειβρεφονηπιακούς σταθμούς, ξενώνες, χώρους ενδιαίτησης αστέγων κλπ.

Η δωρεά γίνεται μέσω του διεθνούς οργανισμού Open Society Foundation που έχει ιδρύσει ο διάσημος μεγαλοεπενδυτής, ο οποίος βρίσκεται συχνότατα στο επίκεντρο συνωμοσιολογικών σεναρίων και αποτελεί "κόκκινο πανί" για ακροδεξιούς και αντισημίτες.

Το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων αποφάσισε χθες να αποδεχθεί δωρεά 40 τόνων πετρελαίου προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες θέρμανσης σε κοινωνικές δομές του.
Ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης εξέφρασε την ικανοποίησή του, τονίζοντας την ανάγκη να συνεχισθεί η στήριξη από ιδιώτες και φορείς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Είχε προηγηθεί δωρεά πετρελαίου θέρμανσης σε σχολεία της Θεσσαλονίκης. Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου την αποδέχθηκε με επιφύλαξη, λόγω της... «φιλοσκοπιανής» στάσης του Τζορτζ Σόρος (έχει κάνει στο παρελθόν δωρεές για εκπαιδευτικά προγράμματα και δημιουργία κοινωνικών υποδομών στη γειτονική χώρα).

sofokleousin

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news