facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Τραγωδία στη Λάρισα - Σε κρίσιμη κατάσταση οι 3 φοιτητές - "Τα παιδιά δεν είχαν να βάλουν πετρέλαιο"

Ένα χτύπημα στο σαθρό πολιτικό κατεστημένο με δύο νεκρούς φοιτητές από τις αναθυμιάσεις μαγγανίου.

Σε κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένοι νοσηλεύονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού και του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας οι άλλοι τρεις νεαροί φοιτητές

Οι πέντε φοιτητές είχαν ανάψει κάρβουνα σε μια αυτοσχέδια ψησταριά για να ζεσταθούν, μιας και οι πολιτικοί, κατάντησαν τον ελληνικό λαό να ζει στον ψυχρό κόσμο. Ηθικές ευθύνες.. πολλές σε αυτή την τραγωδία.

Η σπιτονοικοκυρά των φοιτητών στη Λάρισα, που έφυγαν από τη ζωή με τραγικό τρόπο, μίλησε στον Antenna, επιβεβαιώνοντας ότι δεν είχαν χρήματα για να βάλουν πετρέλαιο.

"Φέτος, τι θα γίνει παιδιά, θα πάρουμε πετρέλαιο, τα ρώτησα. Κανόνισε για σένα, εμείς δεν παίρνουμε, αν έχει πολύ κρύο θα δούμε, μου απάντησαν", είπε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που νοίκιαζαν οι φοιτητές, δύο από τους οποίους είναι πια νεκροί και τρεις χαροπαλεύουν στη ΜΕΘ.

Θυμίζουμε ότι χθες δύο φοιτητές έχασαν τη ζωή τους σε διαμέρισμα στη συνοικία της Φιλιππούπολης, από αναθυμιάσεις, ενώ στο νοσοκομείο νοσηλεύονται άλλοι τρεις.

Τα πέντε παιδιά βρίσκονταν σε σπίτι σε κεντρικό σημείο της Λάρισας και είχαν ανάψει μία αυτοσχέδια εστία -«σαν ψησταριά» ή μαγκάλι προκειμένου να ζεσταθούν.

Φίλη τους που τους αναζητούσε τις τελευταίες ώρες, έσπευσε στο διαμέρισμα και με τη βοήθεια της σπιτονοικοκυράς κατάφερε και μπήκε στο χώρο.


Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news