facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Φλώρινα:27χρονος ενεχυροδανειστής αγόραζε κλοπιμαία και όπλα

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναζητούν τους ιδιοκτήτες πλήθους χρυσαφικών που βρέθηκαν στα σπίτια και το ενεχειροδανειστήριο ενός 27χρονου στην Φλώρινα αλλά και στο αυτοκίνητο ενός 28χρονου πελάτη του.

 Ο ενεχυροδανειστής και ο 28χρονος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας με κατηγορίες για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος που βαρύνουν και τους δυο, αλλά και για παράνομη κατοχή βεγγαλικών και παράβαση του νόμου περί όπλων για τον 27χρονο.

Η τυχαία έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος, έφερε στο φως 13.605 ευρώ και δεκάδες χρυσαφικών, τα οποία ομολόγησε ότι είχε αγοράσει λίγο νωρίτερα από τον 27χρονο αντί 13.150 ευρώ.

 Όπως αποδείχθηκε, ήταν όλα κλεμμένα και ορισμένα από αυτά αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες τους και τους επιστράφηκαν.

Από τις έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια και το ενεχυροδανειστήριο στο οποίο είναι υπεύθυνος ο 27χρονος, βρέθηκαν πολύ περισσότερα χρυσαφικά και κοσμήματα μαζί με 15.645 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προϊόντα κλοπών, όπως και μια κυνηγετική καραμπίνα για την οποία δεν διέθετε άδεια, 862 κροτίδες, μια σιδερογροθιά, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ και δυο κινητά.

Ο 27χρονος είχε αγοράσει κάποια από τα κοσμήματα από έναν 47χρονο ο οποίος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία.

defencenet

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news