facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Η Φιλαδέλφεια – Χαλκηδόνα έγινε «Πανελλαδικώς Περίγελως» [video]

Ο τηλεοπτικός σταθμός Αντέννα αφιέρωσε εκτενές ρεπορτάζ στο θέμα (περιγράφοντάς το με μελανά χρώματα) της αθώωσης των εμπλεκομένων στο πόρισμα της ΕΔΕ στο δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, για την απώλεια εσόδων από την Πρωτομαγιά, όπως το και σχετικό δημοσίευμα – ΚΟΛΑΦΟΣ για τη διοίκηση Γαϊτανά, που δημοσιεύθηκε στο τελευταίο «Εθνος της Κυριακής» και για το οποίο σας ενημέρωσαν (πρώτοι) από χθες οι «Ορίζοντες…»! Στα πλαίσια του ρεπορτάζ, δημοσιογράφος έλαβε δήλωση της δημάρχου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, η οποία συμμετείχε στην επιτροπή που αθώωσε τους εμπλεκομένους, όπως και οι 5 αντιδήμαρχοι – 2 από τους οποίους παραιτήθηκαν τότε, καταγγέλοντας πιέσεις και από τη δήμαρχο!!

Οι προσβλητικότατοι χαρακτηρισμοί που συνοδεύουν το ρεπορτάζ θα έκαναν κάθε Φιλαδελφειώτη ή Χαλκηδονιώτη να κοκκινήσει από ντροπή! Η δήλωση της δημάρχου προκαλεί αρκετές απορίες (π.χ. μιλά για ομόφωνη απόφαση! είναι αλήθεια ή ψέμα;). Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχουν τα όσα αποκαλύφθηκαν στις 15 Νοεμβρίου, από τη δήμαρχο και τους δύο παραιτηθέντες αντιδημάρχους για το ίδιο θέμα, αλλά και ο πρωτοφανής καυγάς της με έναν εκ των δύο, τον κ. Φ. Νικολόπουλο:
Μ. Χούκλη (παρουσιάστρια Αντέννα): «…υπάρχει πληθώρα περιπτώσεων υπαλλήλων σε υπηρεσίες του δημοσίου ή στην τοπική Αυτοδιοίκηση που όχι μόνο δεν ανταποκρίνονται επαρκώς στα καθήκοντά τους, αλλά υποπίπτουν σε βαριά πειθαρχικά παραπτώματα ή ζημιώνουν εν γνώσει τους τα κρατικά ταμεία… σταχυολογήσαμε 3 τέτοια παραδείγματα (σ.σ. το ένα αφορά τη Φιλαδέλφεια – Χαλκηδόνα)»

Λ. Ανστρουλή (δημοσιογράφος Αντέννα): «…άφεση αμαρτιών από τα Πειθαρχικά στους επίορκους… τρανταχτό παράδειγμα 5 υπάλληλοι του δήμου Φιλαδέλφειας που τη Πρωτομαγιά του 2011 δεν εισέπραξαν από μικροπωλητές 80.000 ευρώ για τους πάγκους, αλλά τα…!!!» (σ.σ. δεν συνεχίζουμε την καταγραφή, είναι ασυγκρίτως ντροπιαστικά τα όσα ακούγονται στο βίντεο… Ακούστε τα με τα ίδια σας τα αυτιά!).
Φ. Νικολόπουλος (παραιτηθείς αντιδήμαρχος): «Την Κυριακή ήμασταν παρέα με τη δήμαρχο, πίναμε τα ουζάκια μας, δεν μας είπε ότι είχε θέμα κομματικής πειθαρχίας… Την Τρίτη το πρωί είχαμε εκτελεστική επιτροπή… και η κα δήμαρχος λέει: “μπαίνουμε στο θέμα της ΕΔΕ’… ο κ. Κουτσάκης παίρνει το λόγο και λέει: “αν δεν είμαστε ομόφωνοι εγώ παραιτούμαι από την παράταξη’… καπάκι η δήμαρχος λέει: “ε, βέβαια! Όποιος δεν ακολουθήσει, θέτει τον εαυτό του εκτός παράταξης!!!“».

Φωνές και ένταση! Η δήμαρχος σηκώνεται όρθια φωνάζοντας!

Ευτ. Γαϊτανά (δήμαρχος) προς τον κ. Φ. Νικολόπουλο: «…είπα εγώ τέτοιο πράγμα; Ψέματα! Λες ψέματα!»

Ακολουθούν και ακούγονται λόγια που δεν περιγράφονται εύκολα… Δείτε το σύντομο βίντεο, στο τέλος αυτού του δημοσιεύματος. Και το «κερασάκι στην τούρτα»… δίπλα σε όλα τα κωμικοτραγικά, το όνομα της δημάρχου αναγράφεται ως «Γιαταγάνα» αντί για το ορθό «Γαϊτανά»!

Υπενθυμίζουμε ότι, όπως γράφαμε σε χθεσινό μας δημοσίευμα, ο Γενικός Επιθεωρητής κ. Λ. Ρακιντζής σε δηλώσεις του στο «Εθνος της Κυριακής» αφήνει υπόνοιες ότι τα πειθαρχικά συμβούλια λαμβάνουν αθωωτικές αποφάσεις για να γλιτώσουν τους συναδέλφους τους από τη διαθεσιμότητα που επιβάλλει ο νέος πειθαρχικός νόμος και κάνει ειδική αναφορά στην αθωωτική απόφαση του Πειθαρχικού του δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας όταν, σύμφωνα με το άρθρο «…και οι πέντε υπάλληλοι του δήμου παραπέμπονταν στο αρμόδιο πειθαρχικό όργανο με ένα αναλυτικότατο κατηγορητήριο για παράβαση καθήκοντος και για απώλειες εσόδων του δήμου«!!! Ενώ υπενθυμίζει ότι «σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, όταν η ΕΔΕ διαπιστώνει σοβαρά πειθαρχικά αδικήματα πρέπει να επιβληθεί πειθαρχική δίωξη«!!!

orizontes

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news