facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Focus: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ανέλαβαν να σώσουν την Ελλάδα αλλά κινδυνεύουν τα ίδια με πτώχευση

Δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού "Focus" αναφέρεται στο ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο πως απειλούνται με πτώχευση. 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα ελληνικά κόμματα της κυβέρνησης έχουν αναλάβει να σώσουν την Ελλάδα από την χρεοκοπία, αλλά τα ίδια είναι υπερχρεωμένα σε τέτοιο...

βαθμό ώστε να μην μπορούν να πληρώσουν μισθούς ή ενοίκια στην ώρα τους.

"Το συντηρητικό κόμμα του Αντώνη Σαμαρά και το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ, εταίρος του στην τρικομματική κυβέρνηση, απειλούνται με πτώχευση", τιτλοφορείται το κείμενο, στο οποίο γίνεται εκτενής αναφορά στα μεγάλα χρέη προς τις πρώην κρατικές τράπεζες.

Μεταξύ άλλων, το δημοσίευμα, αναφέρει πως τα δύο ιστορικά κόμματα εξουσίας που στηρίζουν την κυβέρνηση Σαμαρά, μόνο ενάρετο πρότυπο δεν είναι, στην μάχη για την δημοσιονομική εξυγίανση.

Όπως αναφέρει, η ΝΔ φέρεται να μην έχει πληρώσει ενοίκιο για τα νέα γραφεία της για το τελευταίο 20μηνο, ενώ αντίστοιχα απελπιστική κατάσταση στα "πράσινα" ταμεία.

Τέλος, για το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι το 2011 είχε έσοδα μόλις 16 εκατ. ευρώ, όταν τα χρέη της Ιπποκράτους ήταν 114 εκατ. ευρώ, ενώ η επιχορήγηση που έχει λάβει από το κράτος δεν πρόκειται να ξεπεράσει τα 3 εκατ. ευρώ. 


news247

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news