facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Υπάλληλος φυλακών είχε άριστα στο πλαστό απολυτήριο Λυκείου!

Ιστορίες του... Δημοσίου για γέλια και για κλάματα «φιλοξενούνται» στο πολυσέλιδο πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

Όπως έδειξε το πόρισμα των Ελεγκτών, που έχει στα χέρια του ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης, τον δημόσιο τομέα στελεχώνουν υπάλληλοι με πτυχία - «μαϊμού», επίορκοι, που ακόμα και αν έχουν καταδικαστεί για κακουργηματικές πράξεις συνεχίζουν να εργάζονται κανονικά και υπάλληλοι που απλά δεν «πολυπατάνε» στο γραφείο χωρίς φυσικά νόμιμη άδεια!

Σύμφωνα με το Έθνος Κυριακής, στο πόρισμα καταγράφονται περίπου 7.000 περιπτώσεις επίορκων υπαλλήλων που εξακολουθούν να αμείβονται κανονικά, ενώ μεταξύ άλλων εντοπίστηκαν:

-Διευθύντρια σχολείου της Στερεάς Ελλάδας που είχε καταθέσει πλαστό πτυχίο Οικονομικών Επιστημών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών αλλά και πλαστό μεταπτυχιακό προκειμένου για να καταλάβει τη θέση.

-Υπάλληλος εξωτερικής φρούρησης στις φυλακές είχε καταθέσει πλαστό απολυτήριο Λυκείου και μάλιστα με βαθμό 18.

-Υπάλληλοι με πλαστά πτυχία ξένων γλωσσών που δεν γνωρίζουν ούτε λέξη αγγλικά και μάλιστα υπηρετούν σε θέσεις «ξενόγλωσσες»!!!

-Περιπτώσεις υπαλλήλων με πλαστά πτυχία για χειρισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών.

newsbomb

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news