facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΣΟΚ! Βουλευτή "δείχνουν" οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής


Σε πολιτικά μονοπάτια οδηγούν οι έρευνες τις αστυνομικές αρχές, στην προσπάθειά να εντοπιστούν οι ιθύνοντες νόες της νέας γενιάς των τρομοκρτών, αλλά και οι παρέχοντες υλική υποστήριξη σε αυτούς. Την ίδια ώρα, η Αντιτρομοκρατική εξετάζει με πολλή προσοχή τις πληροφορίες για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση κατά κτιρίων δικαστηρίων ή ακόμα και κατά δικαστικών.
Όπως προκύπτει από την ανάλυση των τελευταίων προκηρύξεων και τις "φιλικές συζητήσεις" που βρίσκονται σε εξέλιξη στη ΓΑΔΑ, ένα δυνητικό χτύπημα σε δικαστικό στόχο θα περνούσε μήνυμα φόβου στους λειτουργούς της Δικαιοσύνης για την αντιμετώπιση των συλληφθέντων  και τη διαχείριση των εργασιακών - μισθολογικών δικαιωμάτων και οικονομικών εκκρεμοτήτων.
Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες και εκπρόσωποι εργαζομένων έχουν καταφύγει στη Δικαιοσύνη την τελευταία τριετία αναζητώντας μάταια την επίλυση των διογκούμενων προβλημάτων τους.
Σε ό,τι έχει να κάνει με τα ελεγχόμενα από την Αντιτρομοκρτική πρόσωπα, φημολογείται έντονα ότι έχει τεθεί στο μικροσκόπιο πολιτικός και εξετάζεται η συμμετοχή του στον οργανωτικό πυρήνα τρομοκρατικών ομάδων. Μεταξύ των εμπρηστικών ενεργειών στις οποίες ενεπλάκη είναι και η εισβολή στο τεχνικό γραφείο του αδελφού του Σίμου Κεδίκογλου στα Εξάρχεια τον περασμένο μήνα, όταν άγνωστοι έσπασαν με βαριοπούλα την πόρτα και πέταξαν μέσα βόμβα μολότοφ. Το συμβάν έλαβε χώρα στις 11.15 το βράδυ του Σαββάτου 12 Ιανουαρίου και η Αστυνομία το δημοσιοποίησε μία ώρα αργότερα. Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, στο επιμαχο χρονικό κενό 2 έμπειροι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής κατάφεραν να συλλέξουν σοβαρά ευρήματα. Την επόμενη διαπιστώθηκε ότι στη συγκεκριμένη πολυκατοικία υπάρχει τηλεφωνική γραμμή στο όνομα του κυβερνητικού εκπροσώπου. Άρα, οι δράστες είχαν εσωτερική ενημέρωση από τα δίκτυα επικοινωνιών και είχαν θεωρήσει ότι ο Σίμος Κεδίκογλου διέμενε ακόμη εκεί.
Κατά τις ίδιες πηγές, μάλιστα, τον παρακολουθούσαν επί ημέρες και τον έβλεπαν να πηγαινοέρχεται και σε μια πολυκατοικία 8 νούμερα πιο κάτω, όπου βρίσκεται το πατρικό του.
Από τις έρευνες που έγιναν σε εταιρείες τηλεπικοινωνιών αποκαλύφθηκε ηλεκτρονικό ίχνος σε υπολογιστή οικείου προσώπου του πολιτικού, ενώ καταγράφηκαν ίχνη παραβίασης και στον τεχνικό κόμβο της περιοχής, πράγμα που σημαίνει ότι παρακολουθούνταν και τα τηλέφωνα.
Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχεία είναι το γεγονός ότι παλαιοί αναρχικοί της πλατείας Εξαρχείων έσπευσαν να διαχωρίσουν τη θέση τους από το χτύπημα και στα γραφεία της ΝΔ στη Λ. Συγγρού. Μάλιστα, 2 εβδομάδες αργότερα καυγάδισαν έντονα σε καφετέρια με νεότερα μέλη για το θέμα αυτό.


spirospero

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news