facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Κύκλωμα έστηνε ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Νέο σκάνδαλο με στημένους αγώνες έρχεται να συγκλονίσει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Στα χέρια της Europol βρίσκεται συμμορία που έστηνε αγώνες. Στημένο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ που διεξήχθη στην Αγγλία! Φήμες για το Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Λιόν.


Μπροστά στο φάσμα ενός νέου σκανδάλου με στημένα παιχνίδια βρίσκεται το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Όπως έγινε γνωστό η Europol μετά από έρευνα σε 380 παιχνίδια που έλαβαν χώρα στην Ευρώπη βρήκαν ένα παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ να είναι ύποπτο το οποίο έληξε ισόπαλο, αλλά και πολλά σημαντικά ματς στα τοπ πρωταθλήματα αλλά και σε Μουντιάλ και Euro.

Το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά όπως ανέφερε η Europol εξαρθρώθηκε κύκλωμα με έδρα την Ασία, που συντονίζει την όλη δουλειά. Περίπου 425 άτομα (διαιτητές, παράγοντες ομάδων, ποδοσφαιριστές αλλά και εγκληματίες) πιστεύεται ότι έχουν εμπλακεί στο κύκλωμα αυτό το οποίο δρούσε σε 15 χώρες.

Η μεγαλύτερη πληρωμή σε άτομα για να στήσει ματς είναι 140.000 ευρώ, σύμφωνα με την έρευνα ενώ όπως έγινε γνωστό το κύκλωμα αυτό πόνταρε ένα ποσό που έφτανε στις 16.000 ευρώ στα ύποπτα ματς έχοντας κέρδος 8 εκατ. ευρώ.

Φήμες για το Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Λιόν

Μετά τις αποκαλύψεις της Europol για τα στημένα παιχνίδια αρχίζουν και βγαίνουν στην επιφάνεια νέες λεπτομέρειες. Όπως αναφέρει ολλανδικό σάιτ ένα παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ που θεωρείται ύποπτο είναι αυτό του Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Λιόν που είχε λήξει με 7-1 για τους Γάλλους!

Η εν λόγω αναμέτρηση από την πρώτη στιγμή είχε προκαλέσει τις υποψίες αφού η Λιόν ήθελε το συγκεκριμένο σκορ για να προκριθεί και το κατάφερε αφήνοντας εκτός τον Άγιαξ, ενώ σάλο είχε προκαλέσει ο αμυντικός των Κροατών Ντόμαχογκ Βίντα να κλείνει το ματι στον Γκομίς.

gazzetta

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news