facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Επίθεση Κακλαμάνη σε Στουρνάρα: «Ο υπουργός έχει επιλεκτική μνήμη»

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι επιθέσεις από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας προς τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. Αυτή τη φορά, ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης κάνει λόγο για επιλεκτική μνήμη του υπουργού και αναφέρεται σε 30 σκάνδαλα την περίοδο από το 1996 έως το 2004.

Σε συνέντευξή του στη Real News, τονίζει ότι «ο κ. Στουρνάρας έχει επιλεκτική μνήμη. Μιλάει για τη διετία 2007-2009, όταν το πρόβλημα της κρίσης ήρθε στην επιφάνεια σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά ξεχνάει ότι ο δημοσιονομικός εκτροχιασμός της χώρας αποτελεί προϊόν των πολιτικών του Κώστα Σημίτη, του οποίου αποτέλεσε βασικό στέλεχος».

Ο πρώην υπουργός κάνει λόγο για πολλά σκάνδαλα κατά την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ και στέκεται σε δύο περιπτώσεις.

«Πρόχειρα στο μυαλό μου έχω τουλάχιστον 30 σκάνδαλα που συγκλόνισαν την Ελλάδα από το 1996 έως το 2004, με πιο χαρακτηριστικά δύο. Το "μαγείρεμα" των στοιχείων για να μπούμε στο ευρώ και το μέγα σκάνδαλο του χρηματιστηρίου. Αν κάποιοι λοιπόν έχουν επιλεκτική μνήμη, ο ελληνικός λαός δεν έχει. Θυμάται και πολύ καλά μάλιστα».


spirospero

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news