facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Διαχωρισμός των Ταμείων από τις Εφορίες

Στον άμεσο διαχωρισμό των Ταμείων από τις Εφορίες θα προχωρήσει το ΥΠΟΙΚ, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες προς το κοινό και να μειώσει τα φαινόμενα διαφθοράς

Στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης της λειτουργίας των υπηρεσιών του, η ηγεσία του ΥΠΟΙΚ έχει επεξεργασθεί σχέδιο για τον διαχωρισμό τους, θεωρώντας ότι κατ' αυτόν τον τρόπο μπορεί να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες προς το κοινό, μειώνοντας παράλληλα τα όποια φαινόμενα διαφθοράς παρατηρούνται σήμερα στο εσωτερικό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κίνηση αυτή θα γίνει το αργότερο έως το τέλος του α’ εξαμήνου του τρέχοντος έτους και ήδη έχει ξεκινήσει σχετική προετοιμασία.

Ο στόχος είναι μετά την σμίκρυνση του αριθμού των κατά τόπου ΔΟΥ σε όλη τη χώρα να γίνουν και μια σειρά από επιμέρους κινήσεις, οι οποίες θα βοηθήσουν στην εύρυθμη λειτουργία του ΥΠΟΙΚ.

Το θέμα, βεβαίως, είναι πού και πώς θα λειτουργήσουν τα Ταμεία του Δημοσίου, με το νέο καθεστώς. Προς το παρόν, επ' αυτού του ζητήματος επικρατεί μια σύγχυση, καθώς ακούγονται πολλές και διαφορετικές απόψεις.

Ωστόσο, ο νέος γενικός γραμματέας Εσόδων αφήνει να εννοηθεί ότι έχει ήδη επεξεργασθεί σχετικό σχέδιο, το οποίο θα δοθεί στη δημοσιότητα όταν κριθεί αναγκαίο. Κατά συνέπεια, όλοι τελούν εν αναμονή.


Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news