facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Παπαρήγα: «Ετοιμάζουν νομοσχέδιο που θα στείλει στην ανεργία χιλιάδες ναυτεργάτες»

«Την ίδια ώρα που τα αφεντικά της ελληνικής ναυτιλίας βρίσκονται στην πρώτη θέση παγκοσμίως, στην Ελλάδα ετοιμάζεται ένα νομοσχέδιο που θα στείλει στην ανεργία τις τελευταίες χιλιάδες ναυτεργατών, ύστερα από μια σειρά άλλων μέτρων με επίκεντρο την άρση του καμποτάζ» δήλωσε η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, η οποία παρευρέθη στη συγκέντρωση των απεργών ναυτεργατών στο λιμάνι του Πειραιά, στον Άγιο Διονύσιο.

«Την ίδια ώρα που η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να επιλύσει το θέμα της επικοινωνίας με τα νησιά, ένα μεγάλο μέρος των νησιών μας αντιμετωπίζει πρόβλημα και τον χειμώνα, ακόμα και το καλοκαίρι, αφού το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κινούνται τα πλοία που φέρνουν συνάλλαγμα στα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα» είπε η κ. Παπαρήγα.

Τέλος, η γ.γ. του ΚΚΕ κάλεσε «τους εργάτες, τους υπαλλήλους, τους επαγγελματοβιοτέχνες και τους αγρότες, μαζί με τους ναυτεργάτες, να δώσουν μια μάχη με κρίσιμη σημασία και, πάνω από όλα, με ταξική αλληλεγγύη γιατί, χωρίς αυτή, τα μέτρα θα περάσουν μια ώρα αρχύτερα και θα είναι πολύ πιο άγρια».


zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news