facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Επίδομα ανεργίας και περίθαλψη για όλους τους ανέργους

Σε επέκταση του επιδόματος ανεργίας και της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε όλους τους ανέργους άμεσα συμφώνησαν σήμερα οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων της κυβέρνησης στη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και μέτρα για τις οικογένειες στις οποίες όλα τα μέλη είναι άνεργα.

Όπως δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης, δεν θα υπάρξει κανένας άνεργος έξω από το σύστημα περίθαλψης, ενώ προγράμματα επανακατάρτισης για ανέργους θα χρηματοδοτηθούν με κονδύλια του ΕΣΠΑ.

Τόσο ο ίδιος, όσο και ο Ευάγγελος Βενιζέλος επανέλαβαν άλλωστε, ότι δεν τίθεται κανένα θέμα απολύσεων στο Δημόσιο και τόνισαν την ανάγκη να ολοκληρωθεί άμεσα η διοικητική μεταρρύθμιση.

Όσο αφορά το θέμα των αγροτών, οι κυβερνητικοί εταίροι συμφώνησαν  ότι πρέπει να υπάρξει μέριμνα για το πετρέλαιο κίνησης και για τη συνταξιοδότηση όσων είναι στο προσυνταξιοδοτικό στάδιο.

Επίσης, με στόχο την ενίσχυση της ρευστότητας στην αγορά και τις επιχειρήσεις, η κυβέρνηση αποφάσισε να επιδιώξει σχετική συμφωνία με τράπεζες.

Οι πολιτικοί αρχηγοί επεσήμαναν, τέλος, την ανάγκη επιτάχυνσης του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων.

Στην πρώτη συνάντησή τους μετά τη Σύνοδο Κορυφής οι κυβερνητικοί εταίροι έθεσαν όλα τα ζητήματα που αναμένεται να τεθούν επί τάπητος και με την τρόικα σε λίγες μέρες, με έμφαση στα «αδύναμα σημεία» τα οποία μπορεί να ανάγουν σε προβλήματα οι εκπρόσωποι των δανειστών της Ελλάδας.

sofokleousin

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news