facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Θα "μιλήσουν" τα όπλα των τρομοκρατών;

Άφωνα έχουν μείνει τα στελέχη της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας από το εύρος του οπλισμού και του αριθμού, αλλά και της θρασύτητας των τρομοκρατών που επιχείρησαν την διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης.

Τα αποτελέσματα των βαλλιστικών εξετάσεων στα τρία επιθετικά τυφέκια ΑΚ-47 και τα τρία πιστόλια , ελπίζεται ότι θα "μιλήσουν" ενώ τα πέντα οχήματα που χρησιμοποίησε η δεκαμελής ομάδα των τρομοκρατών ερευνώνται εξονυχιστικά.

Αν και επισήμως δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι πληροφορίες λένε πως στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής επικρατεί αισιοδοξία πως οι 4 συλληφθέντες θα ανοίξουν το δρόμο για την εξιχνίαση της επίθεσης στο MALL. Ίσως το μυστικό να κρύβεται στο όσα κατέγραψαν οι κάμερες στα δυο τραπεζικά υποκαταστήματα στην κωμόπολη της Κοζάνης, τα οποία συγκρίνονται με τις εικόνες με κατέγραψαν οι 500 καμέρες του εμπορικού κέντρου.

Ο επονομαζόμενος και «τοξοβόλος» (ο εν λόγω κύριος που στις διαδηλώσεις πριν δύο χρόνια τόξευε με κανονικό τόξο και αιχμηρά βέλη τις δυνάμεις των ΜΑΤΟ μπροστά στην Βουλή και κανένας δεν τον ενοχλούσε) που τον τελευταίο ενάμισι χρόνο ήταν καταζητούμενος για συμμετοχή στην οργάνωση Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς, ένας επίσης καταζητούμενος για συμμετοχή στην ίδια οργάνωση και δύο νεαροί φοιτητές από την Κοζάνη είναι οι τέσσερις συλληφθέντες για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι στην Κοζάνη ή κάποια πόλη της βορειοδυτικής Ελλάδας οι δράστες διατηρούν κρησφύγετο στο οποίο κρύβουν οπλισμό και ετοιμάζουν τα επόμενα βήματα τους. Παράλληλα, στην περιοχή έχουν μεταβεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από τους δύο νομούς, στήνουν μπλόκα και ερευνούν κάθε πληροφορία που φθάνει στα κεντρικά της Ασφάλειας. Οι πληροφορίες λένε πως οι αστυνομικοί γνωρίζουν την ταυτότητα και των υπολοίπων έξι ληστών που διέφυγαν και αναζητούνται.

defencenet

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news