facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Απίστευτο! Πέταξαν έξω από τραίνο στρατιώτη!

Μια απίστευτη καταγγελία από μητέρα στρατεύσιμου έφθασε στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων κι έχει να κάνει με την συμεπριφορά γυναίκας υπαλλήλου εναντίον του στρατιώτη.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο στρατιώτης κατά τη διάρκεια του σιδηροδρομικού του ταξιδιού από Διδυμότειχο για Αθήνα υπέστη τα εξής απίστευτα:

Στην διαδρομή και σε έλεγχο εισιτηρίων,διαπίστωσε ο ελεγκτής ότι τα έγγραφα που του είχε δώσει η μονάδα του, για την μετάθεση ήταν ελλειπή. Το λάθος ήταν του γραφείου κίνησης. Οι ελεγκτές όμως,κατέβασαν τον φαντάρο που υπηρετούσε την πατρίδα του στα σύνορα, και δεν τον άφησαν να συνεχίσει, παρ' όλο που το λάθος δεν ήταν δικό του, και δεν υπήρχε και δόλος εκμέρους του, διότι ως στρατευμένος δεν υποχρεούτο να αγοράσει εισητήριο, μιας και η υποχρέωση αυτή είναι του στρατού.


Χρήματα δεν είχε αρκετά για να αγοράσει εισιτήριο,και στον κίνδυνο να διανυκτερεύσει στην ύπαιθρο,υποχρεώθηκα, να φύγω απ' την δουλειά μου,να κατέβω στα ΚΤΕΛ του Κηφισού, να αγοράσω εισιτήριο κατόπιν συνεννόησης με τα εκδοτήρια της Καβάλας απ' όπου θα συνέχιζε με λεωφορείο, για να του επιτρέψουν την επιβίβαση, ώστε να φτάσει στην Αθήνα με επιπλέον ταλαιπωρία 4ωρών.... Από την αναφορά που έκανα στον ΟΣΕ,για να μου δώσουν τα ονόματα των ελεγκτών της βάρδιας, ακόμα δεν έχω απάντηση”.


onalert

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news