facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Χωρίς τρόφιμα και μάγειρες οι παιδικοί σταθμοί του Δ. Τριφυλίας

Χωρίς τρόφιμα για το μεσημεριανό φαγητό έχουν μείνει οι 3 από τους 4 παιδικούς σταθμούς του Δήμου Τριφυλίας και σύντομα αναμένεται αυτό να συμβεί και στον τέταρτο παιδικό, ενώ πρόβλημα υπάρχει και με τους μάγειρες, που…
απουσιάζουν εντελώς από δύο σταθμούς.

Πρόβλημα με το φαγητό -με αποτέλεσμα οι γονείς να αναγκάζονται να δίνουν οι ίδιοι στα παιδιά τους φαγητό σε καθημερινή βάση- αντιμετωπίζουν οι παιδικοί σταθμοί σε Φιλιατρά και Γαργαλιάνους, που δεν έχουν ούτε μάγειρα, αλλά και στο Κοπανάκι, ενώ οριακή είναι η κατάσταση στον παιδικό της Κυπαρισσίας που αναμένεται να ξεμείνει από τρόφιμα τις επόμενες μέρες. Κι όλα αυτά, γιατί υπάρχουν χρωστούμενα προς τους προμηθευτές ενώ δεν υπάρχουν χρήματα για να καλυφθούν οι ανάγκες.

Την κατάσταση αυτή επιβεβαιώνει και ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του δήμου, Γιάννης Κατσούλας. σημειώνοντας πως στους τρεις παιδικούς υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Ετσι αυτή τη στιγμή στους παιδικούς του δήμου δίνεται μόνο πρωινό και δεκατιανό, που είναι ένα φρούτο.

Σημείωσε δε πως από την πλευρά του δήμου τα τροφεία έχουν οριστεί στο ελάχιστο αλλά και πάλι είναι γονείς που αδυνατούν να τα πληρώσουν, ενώ και τα χρήματα που έχουν έρθει από το ΕΣΠΑ είναι σημαντικά μειωμένα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

aftodioikisi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news