facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

«Ελεύθερος»... προφυλακισμένος ο Μάκης Ψωμιάδης

Ελεύθερος αφέθηκε ο Μάκης Ψωμιάδης για το θέμα που αφορά τον παράνομο στοιχηματισμό σε ματς της Καβάλας κατά την περίοδο 2009-11. Παραμένει ωστόσο κρατούμενος για την υπόθεση των "ύποπτων" αγώνων

Ελεύθερος χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε ο Μάκης Ψωμιάδης για το θέμα που αφορά τον παράνομο στοιχηματισμό σε ματς της Καβάλας κατά την περίοδο 2009-11.

Κατά την απολογία του την Δευτέρα (25/2) στον εφέτη ανακριτή, Γιώργο Καλόφωνο, ο οποίος ερευνά την υπόθεση για τους "ύποπτους" αγώνες, ο Μάκης Ψωμιάδης τόνισε ότι δεν είχε μετοχική σχέση με την Καβάλα, ισχυριζόμενος πως μέτοχος ήταν ο γιος του και όχι ο ίδιος.

Πλέον, ο Ψωμιάδης παραμένει προφυλακισμένος μόνο για το σκέλος των "ύποπτων" αγώνων, αφού για την κατηγορία περί παράνομου στοιχηματισμού ο ανακριτής έκρινε πως δεν υπάρχουν τα απαραίτητα στοιχεία για να κριθεί προφυλακιστέος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μ. Ψωμιάδης δεν κρατείται για την υπόθεση υπεξαίρεσης από τα ταμεία της ΑΕΚ, καθώς οι αρχές των Σκοπίων δεν τον έχουν εκδώσει στη χώρα μας για τη συγκεκριμένη αξιόποινη πράξη.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως ο ανώτερος χρόνος προφυλάκισης του Μάκη Ψωμιάδη (18 μήνες) για τα "ύποπτα" παιχνίδια πλησιάζει στο τέλος του.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news