facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Συνελήφθη διευθυντής του ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας - Βρέθηκαν στο σπίτι του 47.000 ευρώ

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thebest.gr o Διευθυντής του ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας, που εδρεύει στην Πάτρα, κατηγορούμενος για χρηματισμό. Χειροπέδες πέρασε η ΕΛ.ΑΣ και σε δύο υπαλλήλους του ΣΔΟΕ. Η επιχείρηση έγινε από αστυνομικούς των αστυνομικών διευθύνσεων Αχαΐας και Λευκάδας.

Η αστυνομία έκανε έλεγχο τόσο στο σπίτι όσο και στο γραφείο του προϊσταμένου της υπηρεσίας, στην Πάτρα και σύντομα θα περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα Λευκάδας, μαζί με τους άλλους δύο συλληφθέντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο υπάλληλοι του ΣΔΟΕ που συνελήφθησαν πήγαν για έλεγχο σε επιχείρηση στη Λευκάδα. Φέρονται να ζήτησαν χρήματα και μάλιστα το ποσό των 15.000 ευρώ, από τον επιχειρηματία αγροτικών προϊόντων, 57 ετών, προφανώς για να την βγάλει "καθαρή".

Μεταξύ των υπαλλήλων, ηλικίας 54 και 58 ετών, και του επιχειρηματία κλείστηκε ραντεβού, ωστόσο ο δεύτερος πήγε εκεί με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, με αποτέλεσμα οι δύο υπάλληλοι να συλληφθούν στη Λευκάδα.

Οι υπάλληλοι όμως υποστήριξαν ότι τα χρήματα δεν ήταν όλα για εκείνους, καθώς μερίδιο θα έπαιρνε και ο προϊστάμενος. Συγκεκριμένα η μοιρασιά όπως ανέφεραν θα γινόταν στα τρία και ο καθένας (οι δύο υπάλληλοι και ο προϊστάμενος) θα έπαιρνε από 5.000 ευρώ.

Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση και στην Πάτρα από την αστυνομία. Ακολούθησε έλεγχος στο σπίτι του διευθυντή παρουσία Εισαγγελέα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκαν 47.000 ευρώ.

Ο διευθυντής υποστηρίζει ότι τα χρήματα δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση και αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία δωροδοκίας.

Έρευνες έγιναν παρουσία εισαγγελέα και στα σπίτια των δύο υπαλλήλων.

Στην περίπτωση του ενός βρέθηκαν τα χρηματικά ποσά των 10.000 ευρώ και των 1900 δολλαρίων και στην περίπτωση του άλλου το ποσό των 19.000 ευρώ.

thebest

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news