facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Απορρίφθηκε προσφυγή κατά του εργοστασίου στην Κερατέα

Αντιδράσεις προκάλεσε η ανακοίνωση των φακέλων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις εγκαταστάσεις... επεξεργασίας απορριμμάτων στην Κερατέα, από οκτώ υποψηφίους, οι οποίοι είναι οι ίδιοι που κατέθεσαν πριν από δύο ημέρες πρόταση ενδιαφέροντος και για το εργοστάσιο στο Γραμματικό.

Κάτοικοι της Κερατέας, παρουσία κατοίκων της Φυλής και του Γραμματικού, πραγματοποίησαν διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία του Ενιαίου Διαβαθμιδικού Σύνδεσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) που είναι η αναθέτουσα αρχή των έργων.

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία, κάτοικοι της Κερατέας και ο πρώην δήμαρχος της περιοχής Στ.Ιατρού κατέθεσαν προσφυγές και αίτημα αναστολής στην Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, η οποία κρίνει τις αποφάσεις των διοικητικών οργάνων, με κύριο επιχείρημα ότι όλη η διαδικασία είναι παράνομη.

Η Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ, σε κατεπείγουσα συνεδρίασή της, το απόγευμα, όσο και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, απέρριψαν τις προσφυγές και τα αιτήματα αναστολής με το επιχείρημα ότι «οι λόγοι που ο αιτών επικαλείται κρίθηκαν αβάσιμοι».Η προσφυγή που απορρίφθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση είναι η δεύτερη μέσα σε λίγους μήνες, καθώς στο παρελθόν είχε απορρίψει παρόμοια κατά άλλης απόφασης της εκτελεστικής επιτροπής του ΕΔΣΝΑ.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news