facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Απεργούν τη Πέμπτη τα λεωφορεία

Μετά από μαραθώνιες διαδικασίες, που ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης στη γενική συνέλευση, οι οδηγοί... λεωφορείων αποφάσισαν, ύστερα από ψηφοφορία, να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση την Πέμπτη.

Ειδικότερα, προκρίθηκε η πρόταση των ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ - ΚΙΝΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, η οποία προβλέπει συμμετοχή στην 24ωρη απεργία στις 31 Ιανουαρίου και σύγκλιση νέας γενικής συνέλευσης, εν αναμονή των εξελίξεων στις αστικές συγκοινωνίες μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου 2013.Στη διάρκεια της χθεσινής συνέλευσης

Στη διάρκεια της χθεσινής συνέλευσης τέθηκαν συνολικά πέντε προτάσεις προς ψήφιση.

Αυτές ήταν:

-Επιστροφή των λεωφορείων σήμερα (30/1) στους δρόμους και 24ωρη απεργία την Πέμπτη στο πλαίσιο της απεργίας που έχει αποφασίσει το Συντονιστικό Όργανο των συγκοινωνιών και Γενική Συνέλευση στις 14 Φεβρουαρίου.

-Συνέχιση των κινητοποιήσεων ως έχουν και σε περίπτωση επίταξης από τη μεριά της κυβέρνησης, άμεση κινητοποίηση όλων των εργαζομένων στο αμαξοστάσιο.

-Διακοπή των κινητοποιήσεων και 48ωρη απεργία την Πέμπτη (31/1) και Παρασκευή (1/2).

-24Ωρη απεργία την Πέμπτη και καθορισμό Γενικής Συνέλευσης μέσα στο επόμενο διάστημα.

-Άρση όλων των απεργιακών κινητοποιήσεων, ορισμός μέχρι την Κυριακή (3/2) πρότασης που θα αποτελέσει βάση διαλόγου και την Κυριακή να παρουσιαστεί αυτή η πρόταση ώστε να αποφασίσουν οι εργαζόμενοι.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news