facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Στην Εγνατία οδό αγρότες της Ημαθίας με τα τρακτέρ τους

Δεκάδες τρακτέρ αγροτών από την Ημαθία έχουν ήδη παραταχθεί στον κόμβο της Κουλούρας στην Εγνατία οδό. Ανοικτό το ενδεχόμενο να κλείσουν το δρόμο, αλλά και τον σιδηροδρομικό σταθμό....

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Αυθόρμητης Κίνησης Αγροτών Κώστα Λιολιόπουλο, μόλις φθάσουν στο σημείο και οι άλλοι συνάδελφοί τους από τα γύρω χωριά, θα γίνει η γενική τους συνέλευση.

Όπως είπε ο κ. Λιολιόπουλος, η συντονιστική ομάδα της Κίνησης θα ζητήσει συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προκειμένου να του θέσουν σειρά ζητημάτων, με πρώτο ότι είναι απλήρωτοι εδώ και πέντε μήνες από την παραγωγή ροδάκινου που έδωσαν στις βιομηχανίες.

«Εάν δεν δούμε φως στο τούνελ, είμαστε αποφασισμένοι να κλείσουμε τόσο την Εγνατία οδό στον κόμβο της Κουλούρας, όσο και το σιδηροδρομικό σταθμό που υπάρχει εδώ δίπλα», προειδοποίησε.

Υπενθυμίζεται ότι και στη Θεσσαλία οι αγρότες προσανατολίζονται σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους.

Όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας, σήμερα θα γίνουν κατά τόπους ενημερώσεις των αγροτών για τις εξελίξεις και την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί κοινή συνεδρίαση των τριών Ομοσπονδιών (Λάρισας, Καρδίτσας και Τρικάλων) στα Φάρσαλα, προκειμένου να συνεκτιμήσουν την κατάσταση.

Το Σάββατο, κατά πάσα πιθανότητα στον Παλαμά Καρδίτσας, θα πραγματοποιηθεί πανθεσσαλική αγροτική σύσκεψη προκειμένου να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news