facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Λοβέρδος: Παραποίησαν τις δηλώσεις μου για το μηχανισμό στήριξης

Για εσκεμμένη παραποίηση των δηλώσεών του έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο ανεξάρτητος βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος, αναφερόμενος στη σύγκρουσή του με τον Γιώργο Παπανδρέου, επιμένοντας ωστόσο στη διαφωνία πολλών υπουργών της κυβέρνησης Παπανδρέου με τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο μηχανισμό στήριξης.

«Ως κυβέρνηση είχαμε αποφασίσει ομόφωνα να μπει η Ελλάδα στο μηχανισμό στήριξης, ωστόσο για τη συμμετοχή του ΔΝΤ σε αυτό το μηχανισμό, πολλοί υπουργοί είχαμε εκφράσει διαφωνίες» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Έκανε λόγο για στημένη εξέλιξη και παραποίηση των δηλώσεών του. «Δεν την άνοιξα εγώ την αντιπαράθεση, ούτε θέλω να τη συνεχίσω. Όσα είπα, τα έχω πει πάνω από δέκα φορές. Μιλάμε για κάτι στημένο. Δεν ξέρω από ποιον» δήλωσε.

«Τώρα επέλεξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να απαντήσει δια των συνεργατών του (...). Θέλω να σταματήσει η συζήτηση για θέματα που δεν έχω πει ποτέ. Εμείς ως κυβέρνηση ομόφωνα αποφασίσαμε να μπει η Ελλάδα στο μηχανισμό στήριξης της, ωστόσο για τη συμμετοχή του ΔΝΤ σε αυτό το μηχανισμό στήριξης πολλοί υπουργοί είχαμε εκφράσει διαφωνίες» τόνισε.

Για ομόφωνη απόφαση του υπουργικού συμβουλίου της τότε κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για προσφυγή στο μηχανισμό στήριξης έκανε λόγο από την πλευρά του ο Πάνος Μπεγλίτης, σχολιάζοντας και τη Δευτέρα τη δήλωση Λοβέρδου.

«Όλοι, μα όλοι συμφωνήσαμε στην γραμμή να προστρέξουμε στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης γιατί βρισκόμασταν μπροστά στο φάσμα της χρεοκοπίας. γνωρίζοντας τις καταλυτικές συνέπειες» σημείωσε.

skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news