facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στα μέσα σταθερής τροχιάς

Χωρίς μετρό θα είναι και  σήμερα  Τρίτη, η πρωτεύουσα καθώς το Σωματείο Λειτουργίας Εργαζομένων αποφάσισε και νέα απεργία, παρά την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών ότι είναι παράνομες οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς.

Παράλληλα, στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα μπλε λεωφορεία και τα τρόλεϊ από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, ενώ ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και τραμ θα είναι ακινητοποιημένα από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 4 το απόγευμα.

Την ίδια ημέρα, στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί κοινή σύσκεψη όλων των σωματείων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς (ΣΤΑΣΥ-ΟΣΥ-ΟΣΕ) στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Την ερχόμενη Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία έχουν εξαγγείλει στάση εργασίας και γενική συνέλευση από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Παράνομες κρίθηκαν από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ και μετρό, που είχαν εξαγγείλει τα σωματεία για χθές Δευτέρα και  σήμερα Τρίτη.

Η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους να σεβαστούν την νομιμότητα, να συναισθανθούν την ταλαιπωρία που υφίστανται οι πολίτες, αλλά και τις επιπτώσεις στην οικονομική ζωή της πόλης και να επιστρέψουν στην εργασία τους.


Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news