facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Δικαστικοί για Δένδια: Οι πολιτικοί οφείλουν να είναι προσεκτικοί

Αιχμηρή ανακοίνωση έδωσε στη εξέδωσε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, η οποία απαντά σε δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Δένδιας στην εφημερίδα Καθημερινή.

Ο υπουργός απέδωσε ευθύνες σε δικαστικούς λειτουργούς για την πρόσφατη αποφυλάκιση των δύο νεαρών που φέρονται ότι εμπλέκονται στην τρομοκρατική οργάνωση Συνομωσίες Πυρήνων της Φωτιάς και η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων δεν μπορούσε να αφήσει αναπάντητη τη δήλωση αυτή:

“Οι πολιτικοί γενικότερα και ειδικότερα αν είναι μέλη της κυβέρνησης οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν αναφέρονται στους χειρισμούς των δικαστικών λειτουργών. Επιβάλλεται να αποφεύγονται δηλώσεις που αποδοκιμάζουν ή επικρατούν δικαστικές αποφάσεις, ανάλογα με το αν είναι αρεστές ή όχι. Και μάλιστα αν αυτές έχουν απαξιωτικό περιεχόμενο, όπως η πρόσφατη του κ. Δένδια στην Καθημερινή”, αναφέρουν οι δικαστικοί.

Υποστηρίζουν ακόμη ότι ο ανακριτής που άφησε ελεύθερους τους δύο εμπλεκόμενους στην υπόθεση εχει επιδείξει ηθικό ανάστημα και τόλμη στην άσκηση των καθηκόντων του και ασκεί με ακεραιότητα και αυξημένη ευσυνειδησία τα ιδιαίτερα επαχθή καθήκοντά του.

ysterografa

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news