facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Προς την έξοδο οι «κακοί» μαθητές των νοσοκομείων! Ετοιμάζονται απομακρύνσεις διοικητών


Την πόρτα εξόδου αναμένεται να δούνε το επόμενο διάστημα οι κακοί μαθητές του ΕΣΥ. Οι διοικητές που δεν αποδίδουν βρίσκονται ήδη στη μαύρη λίστα του υπουργείου Υγείας και η επόμενη αξιολόγηση θα κρίνει το μέλλον τους. 

Η άτυπη «μαύρη λίστα» για τους διοικητές που δεν ανταποκρίνονται στο έργο τους έχουν ήδη καταρτισθεί καθώς η ηγεσία του υπουργείου Υγείας έχει σχηματίσει εδώ και καιρό εικόνα για τις δραστηριότητες του καθενός. 

Πλέον όμως βασικό κριτήριο για την τελική επιλογή θα αποτελέσει η δυνατότητα του κάθε διοικητή να περικόψει τις σπατάλες. Άλλωστε η τρόικα πιέζει καρό τώρα να ψαλιδιστούν περαιτέρω οι δαπάνες στα νοσοκομεία καθώς θεωρεί πως παραμένουν σπάταλα. 

Οι διοικητές πια μετά και τις σχετικές οδηγίες του Ανδρέα Λυκουρέντζου, θα ελέγχονται για τα οικονομικά των νοσοκομείων που διοικούν, σε τακτά χρονικά διαστήματα. 
Στόχος είναι να περισταλούν οι δαπάνες κατά 25% το αμέσως επόμενο διάστημα καθώς τα περιθώρια που έχουν δώσει οι δανειστές μας είναι εξαιρετικά ασφυκτικά. 

Στο πλαίσιο αυτό θα πρέπει να αυξηθούν και τα έσοδα που έχουν τα νοσηλευτικά ιδρύματα με την αξιοποίηση των δομών τους. 
Οι κινήσεις που θα ακολουθηθούν τους επόμενους μήνες θα είναι καθαρά εισπρακτικού χαρακτήρα (όπως εισιτήρια εισόδου, εισπράξεις οφειλών, ανάπτυξη ιατρικού τουρισμού κλπ) με βάση και τις σχετικές οδηγίες από το υπουργείο Οικονομικών.

iatropedia

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news