facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Αστυνομικός-νονός ζήτησε 400 ευρώ από καφενείο στο Μενίδι

Xειροπέδες πέρασαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. σε 26χρονο συνάδελφό τους ο οποίος πουλούσε προστασία σε μαγαζιά. Ο νεαρός Ειδικός Φρουρός συνελήφθη ύστερα από καταγγελία καφετζή ο οποίος υποστήριξε ότι εμφανίστηκε στο μαγαζί του και εκβιαστικά του ζήτησε να του καταβάλλει μηνιαίως το ποσό των 400 ευρώ.

Οπως κατήγγειλε ο 36χρονος καφετζής ο 26χρονος Ειδικός Φρουρός, μαζί με έναν 27χρονο μπήκαν τη Δευτέρα στο μαγαζί του και προφασιζόμενοι ότι υπηρετούν στην «Ασφάλεια» απαίτησαν εκβιαστικά από τον ίδιο να τους καταβάλλει το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ μηνιαίως, προκειμένου να του παρέχουν «αστυνομική προστασία».

Ο ιδιοκτήτης του καφενείου επειδή δεν διέθετε το συγκεκριμένο ποσό, τους παρέδωσε αρχικά το ποσό των 100 ευρώ. Το υπόλοιπο ποσό θα το παραλάμβανε ο Ειδικός Φρουρός, την επόμενη ημέρα.

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ο Ειδικός Φρουρός μαζί με τον ιδιώτη μετέβησαν για την παραλαβή του υπόλοιπου ποσού και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μενιδίου .

Στη συνέχεια ενημερώθηκε αρμοδίως η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία διενήργησε το προανακριτικό έργο.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο 26χρονος Ειδικός Φρουρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news