facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Παράνομο το ξεκλείδωμα των κινητών στις ΗΠΑ από τις 26 Ιανουαρίου

Από τις 26 Ιανουαρίου και μετά το ξεκλείδωμα των κινητών στις ΗΠΑ θα απαγορεύεται από το νόμο και οι κάτοχοι θα είναι αναγκασμένοι να... παραμένουν στο ίδιο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας αν θέλουν να χρησιμοποιούν την ίδια συσκευή.

Όπως αναφέρει το Livescience, πρόκειται για ένα νομοσχέδιο που ψηφίστηκε τον Οκτώβριο του 2012 από το αμερικανικό κογκρέσο. Αρχικά υπήρχε ένα παραθυράκι 90 ημερών, όπου κάποιος μπορούσε να αγοράσει ένα κινητό τηλέφωνο και να το ξεκλειδώσει, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα ισχύει πλέον από το ερχόμενο Σάββατο. Το ξεκλείδωμα κινητών τηλεφώνων είναι χρήσιμο όταν κάποιος επιθυμεί να αλλάξει πάροχο κινητής τηλεφωνίας και δεν θέλει να αποχωριστεί τη συσκευή του. Η τιμή των κλειδωμένων συσκευών είναι σαφώς φθηνότερη από εκείνη των ξεκλείδωτων. 

Στην Ελλάδα όλοι οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας δίνουν ξεκλείδωτα κινητά στους πελάτες τους, αλλά κάτι τέτοιο στοιχίζει ακριβότερα για έναν καταναλωτή, καθώς καλείται να πληρώσει το διπλάσιο ή ακόμα και το τριπλάσιο ποσό για μία συσκευή, σε σύγκριση με άλλες χώρες του εξωτερικού.

lifo

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news