facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ «ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ» ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΜΗΝΥΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΑΔΩΝΙ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ-ΛΑΜΠΡΑΚΗ

του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr

Από ακριβείς πληροφορίες που έχουμε στην διάθεσή μας, ο δικηγόρος της E.N.D. και του κ. Σώρρα έχει λάβει εντολή και αύριο το πρωί καταθέτει μήνυση και αγωγή σε βάρος του Άδωνι Γεωργιάδη. Αιτία, η ανακοίνωση του κ. Γεωργιάδη ότι τα στοιχεία που του δόθηκαν «είναι πλαστά».

Ο κ. Σώρρας σε αποκλειστικές του δηλώσεις, ανέφερε για τον κ. Γεωργιάδη: «Απαράδεκτος ο κ. Γεωργιάδης ο οποίος χωρίς να έχει κανένα στοιχείο να το ελέγξει, έβγαλε ανακοίνωση ότι τα έγγραφα που του δώσαμε είναι πλαστά. Εφόσον ο κ. Γεωργιάδης έχει όλες τις πραγματογνωμοσύνες ότι τα έγγραφα είναι πλαστά να τα προσκομίσει και να τα δημοσιεύσει».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι με την αγωγή, ο κ. Σώρρας θα ζητεί το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ, τα δε χρήματα που επιδικασθούν, θα προσφερθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα για ανάπηρα παιδιά, σε άπορους και σε οικογένειες των οπίων μέλη έχουν αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες αξιόπιστες πληροφορίες, ο δικηγόρος του κ. Σώρρα και της E.N.D. εφόσον ο υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας δεν απαντήσει επίσημα μέχρι και τη Δευτέρα, θα κατατεθεί μήνυση και αγωγή κατά της κυβέρνησης και του υπουργού Οικονομικών για την ζημία που έχει υποστεί ο κ. Σώρρας, από την δέσμευση των κεφαλαίων, ενώ το όποιο ποσό επιδικασθεί θα δοθεί υπέρ των απόρων της χώρας. Οι «ομογενείς» της E.N.D. καλούν την κυβέρνηση «να δώσει επίσημη απάντηση επί των στοιχείων που έχει λάβει και να αφήσει τις βλακείες και τα ψεύδη ότι δεν έχει λάβει ενημέρωση», αναφέρει ο κ. Σώρρας.

Εν τω μεταξύ από χθες έχει ξεκινήσει ένα μπαράζ επίθεσης σε βάρος της οργάνωσης E.N.D. και από το διαδίκτυο, με σωρεία δημοσιευμάτων τα οποία φτάνουν μέχρι του σημείου να διαδώσουν ότι οι εκπρόσωποι της E.N.D. καταζητούνται ως απατεώνες! Προφανώς, η ολομέτωπη επίθεση σε βάρος της E.N.D, εκπορεύεται από κρατικούς ίσως και παρακρατικούς κύκλους, στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν τη χώρα μας εντός Μνημονίων.

Αόριστη οδηγία των ΗΠΑ εκδοθείσα από το Ομοσπονδιακό υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία προειδοποιεί για την ύπαρξη απατεώνων οι οποίοι διακινούν πληροφορίες πως διαθέτουν κρατικά αμερικανικά ομόλογα πολλών δισεκατομμυρίων, συνδέθηκε άμεσα από τα τοπικά Μ.Μ.Ε με τους «ομογενείς» της E.N.D. Ο τίτλος που συνοδεύει την είδηση από την iefimerida.gr και αναπαράχθηκε από δεκάδες άλλες ιστοσελίδες, λέγει ότι «το FBI αναζητάει τους «ομογενείς» με τα 600 δις δολάρια»! Ουδόλως όμως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και αυτό διότι το FBI και το Ομοσπονδιακό υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ δεν εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης ούτε συγκεκριμένη οδηγία για τους «ομογενείς» και πολύ περισσότερο δεν προκύπτει από την ανακοίνωση ότι αναζητεί τον Σώρρα ή τον Λαμπράκη!!!

Αντιθέτως, αναφέρεται γενικώς σε άτομα που διακινούν πληροφορίες ότι διαθέτουν αμερικανικά κρατικά ομόλογα. Για το θέμα, έχει ειδοποιηθεί το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών -το περίφημο FBI- το οποίο έχει αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό των ατόμων. Ποια είναι αυτά τα άτομα όμως, ποιας υπηκοότητας είναι; Παρά το ότι δεν αναφέρεται τίποτε στην ανακοίνωση του Ομοσπονδιακού υπουργείου Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών μία από τις δεκάδες άλλωστε που βγαίνουν καθημερινά στις αχανείς ΗΠΑ ιστοσελίδα αναφέρει ότι «η κινητοποίηση των αμερικανικών αρχών σχετίζεται άμεσα με την εμφάνιση στη χώρα μας των Αρτέμη Σώρρα και Γιώργο Παπαδάκη»!!!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Από πού κι ως πού συνδέεται ή «σχετίζεται» αυτή η οδηγία των ΗΠΑ με τους «ομογενείς» της E.N.D. οι οποίοι στις τηλεοπτικές εμφανίσεις τους δεν διακινούν πληροφορίες αλλά επιδεικνύουν έγγραφα και ντοκουμέντα; Η ιστοσελίδα δεν εξηγεί πώς και γιατί υπάρχει ο συσχετισμός!

Όπως φαίνεται, πρόκειται για είδηση-μαϊμού μια και με ένα απλό «σχετίζεται» επιχειρείται να δοθούν χαρακτηριστικά απατεώνων στους ομογενείς της E.N.D.

Για την περίπτωση αυτή είχαμε αποκλειστικές δηλώσεις τόσο από τον κ. Λαμπράξη (Πρόεδρο της E.N.D.) όσο και από τον επενδυτή κ. Σώρρα.

Λαμπράκης (Πρόεδρος E.N.D.): «Αυτή η οδηγία του Ομοσπονδιακού υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών δεν αφορά εμάς Κατά καιρούς εκδίδονται στις ΗΠΑ δεκάδες τέτοιες ανακοινώσεις. Είδατε καμία ανακοίνωση που να αφορά εμάς; Το υπουργείο Οικονομικών της Ελλάδος εξέδωσε καμία ανακοίνωση γι' αυτή την οδηγία του Ομοσπονδιακού υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών; Ο καθένας εδώ, μπορεί να γράφει ό,τι θέλει»

Σώρρας: «Το ίδιο site το πρωί είχε δημοσιεύσει ότι μας έχει κάνει μήνυση η Τράπεζα του Τορόντο! Ας τους να λένε. Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό. Η Αμερική είναι συντεταγμένη χώρα με πολύ σεβασμό σε μας. Κι εδώ λοιπόν που έχουμε συντεταγμένη χώρα, με τον Πρόεδρο Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό, το Υπουργείο Οικονομικών. Το υπουργείο Οικονομικών λέει ότι δεν έχει λάβει κανένα φάκελο από μας, την ώρα που το πρωί στον κ. Παπαδάκη (ΑΝΤΕΝΝΑ) δώσαμε όλο τον φάκελο, τον έχουμε ήδη δώσει και στο υπουργείο οικονομικών. Κύριε Βραχιολίδη, επειδή τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, τη Δευτέρα θα δώσουμε γνήσιο αντίγραφο του πρωτοτύπου σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες. Έτσι, αυτή η πλάκα θα σταματήσει.

O υπογράφων δεν υιοθετεί τις θέσεις των εκπροσώπων της E.N.D. Δεν μπορεί όμως να τους χαρακτηρίσει «απατεώνες» όπως πολλοί το κάνουν μέσα από το διαδίκτυο ή αφήνουν να εννοηθεί. Οφείλω να εξαντλήσω όλα τα δεδομένα που έχω μπροστά μου και αφήνω στον κόσμο να σχηματίσει εικόνα πιο κοντά στην πραγματικότητα, χωρίς εξαλλοσύνες και προκαταλήψεις.

makeleio.gr
Διαβάστε Περισσότερα » " ΟΙ «ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ» ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΜΗΝΥΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΑΔΩΝΙ! "

Το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών και το FBI αναζητούν τους ομογενείς «σωτήρες» με τα 600 δισ

Το Ομοσπονδιακό υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών εξέδωσε οδηγία με την οποία προειδοποιεί για την ύπαρξη απατεώνων οι οποίοι διακινούν πληροφορίες ότι διαθέτουν κρατικά αμερικανικά ομόλογα πολλών δισεκατομμυρίων.
Παράλληλα, έχει ειδοποιηθεί για το θέμα των Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών -το περίφημο FBI- το οποίο έχει αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό των συγκεκριμένων ατόμων.
Η κινητοποίηση αυτή των αμερικανικών αρχών σχετίζεται άμεσα με την εμφάνιση στη χώρα μας των Αρτέμη Σώρρα και Γιώργο Παπαδάκη οι οποίοι σε τηλεοπτικές τους εμφανίσεις διατείνονται ότι διαθέτουν το ποσό των 600 δισ. δολαρίων και μπορούν υπό προϋποθέσεις να το παραχωρήσουν στο Ελληνικό κράτος.
Ομως και το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Τορόντο διαψεύδει ότι επικύρωσε πληρεξούσιο του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος END (End National Debt), που οι  Σώρρας και Παπαδάκης ισχυρίζονται ότι έχουν ιδρύσει για την εξαγορά, με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους, του ελληνικού χρέους.
Ο γενικός πρόξενος Δημήτρης Αζεμόπουλος, μιλώντας στο ΑΜΠΕ, δήλωσε ότι ποτέ δεν επικυρώθηκε καταθετήριο από το Γενικό Προξενείο του Τορόντο, παρά μόνον ένα γνήσιο της υπογραφής. Ο επαρχιακός γραμματέας του Οντάριο είχε επικυρώσει το γνήσιον της υπογραφής του συντάξαντος το έγγραφο δικηγόρου, ο οποίος φέρει την απόλυτη ευθύνη για την αλήθεια του περιεχομένου τού εν λόγω εγγράφου.
Στο μεταξύ, τα μέλη της επίσημης ελληνικής ομογένειας του Μόντρεαλ και του Τορόντο δεν γνωρίζουν τους πρωταγωνιστές του END και νίπτουν τας χείρας τους. Μάλιστα, σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο ΑΜΠΕ, ο Ελληνο-αμερικανός μεγιστάνας Τζον Κατσιματίδης, πρώτος μεταξύ των Ελληνο-αμερικανών επιχειρηματιών, στη λίστα Forbes, όπου οι πλούσιοι του πλανήτη καταγράφονται και κατατάσσονται ανάλογα με το ύψος των περιουσιακών τους στοιχείων, τόνισε ότι «πρόκειται για απάτη».

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ
Όμως και εδώ στην Αθήνα, ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης όπως είχε προαναγγείλει στο iefimerida.gr , επισκέφθηκε το πρωι τον αρμόδιο Εισαγγελέα και κατέθεσε μήνυση για το θέμα ζητώντας την πλήρη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης.
Ανακοίνωση εξέδωσε και το Ελληνικό υπουργείο Οικονομικών το οποίο αναφέρει ότι «ουδεμία πρόταση, προσφορά ή ενημέρωση έχει γίνει στο υπουργείο και στην κυβέρνηση γενικότερα, σε σχέση με τα φημολογούμενα 600 δισ. ευρώ, τα οποία υποτίθεται ότι έχουν συγκεντρωθεί για να επενδυθούν στην Ελλάδα», αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το υπουργείο Οικονομικών.
«Τη στιγμή που καταβάλλεται μια τιτάνια προσπάθεια για να κλείσουμε ένα πακέτο δαπανών 11,5 δισ. ευρώ και να εξασφαλίσουμε την επόμενη δόση του δανείου των εταίρων μας, οποιαδήποτε πληροφορία «ανακάλυψης θησαυρών» που προσφέρονται για την αποπληρωμή των χρεών μας, μόνο ως αστείο μπορεί να αντιμετωπιστεί», επισημαίνει το υπουργείο.
Επειδή, όμως, ο ελληνικός λαός έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει αιματηρές θυσίες για να βγούμε από την κρίση, θα ήταν συνετό οι διάφοροι χρυσοθήρες να επιδεικνύουν τουλάχιστον μια στοιχειώδη σοβαρότητα, τονίζει το υπουργείο Οικονομικών στη σχετική ανακοίνωση.
Υπενθυμίζεται ότι οι ομογενείς μέσω της οργάνωσης End National Dept δημοσιοποίησαν κατ αρχήν έγγραφο το οποίο υποστήριξαν ότι επιβεβαιώνει κατάθεση 600 δισ. δολαρίων για λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας σε τράπεζες του Καναδά. Το έγγραφο αναφέρει ότι ο κ. κ. Αρτέμιος Σώρρας έχει καταθέσει το ισόποσο των 600 δισ. δολαρίων σε χρεώγραφα του αμερικανικού δημοσίου με ημερομηνία λήξεως τον Αύγουστο του 2014. Όμως το συγκεκριμένο αυτό έγγραφο δεν αποτελεί επίσημο έγγραφο από την τράπεζα αλλά από ιδιωτική εταιρία.
Παράλληλα η ηγεσία της Bank of Montreal , την οποία επικαλέστηκαν οι ομογενείς, είναι ενοχλημένη με την εμπλοκή της στην υπόθεση και ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον τους . Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες του Καναδά με καταθέσεις όμως που φτάνουν τα 150 δισ. Δολάρια, δηλαδή το 25% του ποσού που ισχυρίζονται ότι διαθέτουν οι ομογενείς.


iefimerida.gr


Διαβάστε Περισσότερα » " Το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών και το FBI αναζητούν τους ομογενείς «σωτήρες» με τα 600 δισ "

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news