facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Έξι αστυνομικοί τραυματίστηκαν σε σοβαρά επεισόδια στα Άνω Λιόσια

Ένταση επικράτησε αργά το βράδυ της Δευτέρας στη λεωφόρο Φυλής στα Άνω Λιόσια με έξι τραυματίες αστυνομικούς από σκάγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 21.00 όταν τσιγγάνοι επιτέθηκαν με πέτρες σε διερχόμενο αστικό λεωφορείο κατέβασαν τον οδηγό του λεωφορείου και τους επιβάτες και έριξαν εύφλεκτο υγρό βάζοντας φωτιά για να κάψουν το λεωφορείο, ο οδηγός ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ.

Στη περιοχή έφτασαν αστυνομικοί οι οποίοι δέχθηκαν και αυτοί επίθεση με πέτρες και άλλα αντικείμενα ενώ στο στόχαστρό τους βρέθηκε και το Αστυνομικό Τμήμα Άνω Λιοσίων.

Παράλληλα οι τσιγγάνοι έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και έκαναν πλιάτσικο σε τουλάχιστον δυο μαγαζιά ενώ κάποιοι εξ αυτών πυροβόλησαν με καραμπίνες με αποτέλεσμα πέντε αστυνομικοί να τραυματιστούν.

Στη συνέχεια κατέφυγαν σε καταυλισμό της περιοχής.

Στο σημείο έσπευσαν διμοιρίες των ΜΑΤ.

Όσο για τα αίτια της δημιουργίας της έντασης, αρχικά επικράτησε σύγχυση, καθώς υπήρχαν δύο εκδοχές. Η πρώτη και ισχύουσα είναι η σύλληψη ενός Ρομά για τον θάνατο ενός αστυνομικού της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετά από τροχαίο που προκάλεσε παραβιάζοντας STOP. Η δεύτερη εκδοχή ήθελε την ένταση να έχει ξεκινήσει μετά από συμπλοκή των Ρομά και μελών της Χρυσής Αυγής.

Οι κάτοικοι της περιοχής πραμγατοποιούν συγκέντρωση στη συμβολή της λεωφόρου Φυλής με την οδό Τσακάλωφ κάτοικοι της περιοχής αντιδρώντας στα επεισόδια που δημιουργούν οι Ρομά, όπως τονίζουν οι ίδιοι.

Όπως δήλωσε o Δήμαρχος Φυλής- Άνω Λιοσίων, Δημήτρης Μπουραΐμης, «η κατάσταση εδώ θα πρέπει επιτέλους να απασχολήσει τη χώρα η οποία κάνει ότι δεν βλέπει το πρόβλημα της γκετοποίησης που έχει δημιουργηθεί. Όλα αυτά γίνονται για ένα ατυχές περιστατικό που έγινε την ημέρα των εκλογών και προκάλεσε αυτές τις αντιδράσεις».

Διαβάστε Περισσότερα » "Έξι αστυνομικοί τραυματίστηκαν σε σοβαρά επεισόδια στα Άνω Λιόσια"

Εξαδέλφη της Κανέλλη η γυναίκα του Μιχαλολιάκου!

Εξαδέλφη της Λιάνας Κανέλλη είναι η Ελένη Ζαρούλια, βουλευτής της Χρυσής Αυγής στη Β’ Αθήνας και σύζυγος του αρχηγού του κόμματος Νίκου Μιχαλολιάκου, όπως αποκάλυψε η ίδια στο ionio.fm.

Η κυρία Ζαρούλια,επιβεβαιώνει τη μακρινή συγγένεια που έχει από την μητέρα της με την γνωστή δημοσιογράφο και βουλευτή του ΚΚΕ λέγοντας συγκεκριμένα: "Θυμάμαι ότι παίζαμε μαζί στην άμμο με τα κουβαδάκια μας στην παραλία της Βουλιαγμένης" και προσθέτει: "Κάναμε αναγκαστικά παρέα γιατί είναι μακρινή συγγενής μου".

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η κυρία Ζαρούλια η Λιάνα Κανέλλη προέρχεται από ένα μεγαλοαστικό περιβάλλον. Έπειτα απ' όλα αυτά μάλον δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι σχετικά με το περιστατικό του ξυλοδαρμού της κυρίας Κανέλλη από τον εκπρόσωπο τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη σε ζωντανή μετάδοση, η κυρία Ζαρούλια συντάχθηκε με την άποψη του κόμματός της. Οπως ισχυρίστηκε η κυρία Ζαρούλια, ο εκπρόσωπος της Χρυσής αυγής βρισκόταν σε άμυνα...

Ακούστε όλη την συνέντευξη εδώ

Διαβάστε Περισσότερα » "Εξαδέλφη της Κανέλλη η γυναίκα του Μιχαλολιάκου!"

Μπαράζ ληστειών σε βάρος πεζών στην Αττική

Θύματα επίθεσης ληστών έπεσαν πεζοί σε διάφορες περιοχές της Αττικής τη Δευτέρα.

Στην πρώτη περίπτωση, στην οδό Γενναδίου στην Αθήνα, δύο άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλο τραυμάτισαν το μεσημέρι πεζό στο πόδι και του πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό. Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού στη Νίκαια, άγνωστοι επιτέθηκαν το μεσημέρι σε ηλικιωμένη γυναίκα και αφού την χτύπησαν στο πρόσωπο, τη λήστεψαν. Η γυναίκα διεκομίσθη σε νοσοκομείο.

Επίθεση από τέσσερα άτομα δέχτηκε το μεσημέρι ακόμα μία γυναίκα στο Περιστέρι επί της οδού Ιωαννίνων. Οι δράστες αφαίρεσαν με την απειλή όπλου άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν.

Τέλος το απόγευμα, στην οδό Διγένη Ακρίτα στη Δροσιά, δύο άτομα επιτέθηκαν σε δύο γυναίκες από τις οποίες αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό πόσο και διέφυγαν.

protothema.gr
Διαβάστε Περισσότερα » "Μπαράζ ληστειών σε βάρος πεζών στην Αττική"

Αντισυνταγματική η ποσόστωση στις προσλήψεις

Είχε εισαχθεί σε βάρος των γυναικών για την πρόσληψη στη δημοτική αστυνομία

Αντισυνταγματική κρίθηκε από το Γ΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) διάταξη του Ν. 3013/2002, που είχε εισαγάγει ποσόστωση σε βάρος των γυναικών κατά την πρόσληψη προσωπικού στη δημοτική αστυνομία.

Η επίμαχη διάταξη καταργήθηκε το 2006 με το νόμο 3448/2006.

Συγκεκριμένα, στη Δικαιοσύνη προσέφυγε άνδρας επειδή στον τελικό πίνακα κατάταξης δεν τηρήθηκε απαρέγκλιτα η ποσόστωση του 15%, με συνέπεια κατά τη φθίνουσα σειρά των μορίων να καταλάβει αντί για εκείνον τη θέση γυναίκα υποψήφια.

Το ΣτΕ έκρινε ότι η ρύθμιση του νόμου 313/02, που καταργήθηκε από τον 3448/06, θεσπίζει παρέκκλιση από την αρχή της ισότητας των δυο φύλων, χωρίς να λαμβάνει υπόψη συγκεκριμένα και πρόσφορα κριτήρια, και είναι αντισυνταγματική.

Η υπόθεση λόγω της αντισυνταγματικότητας παραπέμφθηκε προς οριστική κρίση στην Ολομέλεια του ΣτΕ.

newsbeast.gr
Διαβάστε Περισσότερα » "Αντισυνταγματική η ποσόστωση στις προσλήψεις"

«Φρένο» από το ΣτΕ στην απασχόληση προσωπικού του Λιμενικού στον ιδιωτικό τομέα

Παράνομη έκρινε το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) διάταξη σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος που προέβλεπε ότι προσωπικό του Λιμενικού Σώματος μπορεί κατ εξαίρεση να ασκεί ιδιωτικό έργο ή να εργάζεται με αμοιβή. Επίσης, το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο «μπλόκαρε» και άλλη ρύθμιση που άναβε το «πράσινο φως» για την συμμετοχή προσωπικού του Λιμενικού Σώματος σε σωματεία και ενώσεις κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Η ρύθμιση αυτή «κόπηκε» από το ΣτΕ ως αντίθετη στο άρθρο 12 του Συντάγματος που προστατεύει το δικαίωμα του συνεταιρίζεσθαι.

Οι παραπάνω ρυθμίσεις κρίθηκαν παράνομες από το ΣτΕ με πρακτικό του (98/2012) κατά την επεξεργασία του σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος (ΠΔ) με τίτλο: «ιεραρχία, προαγωγές, αποστρατεία, ειδικές υποχρεώσεις και απαγορεύσεις προσωπικού Λιμενικού Σώματος ελληνικής ακτοφυλακής».

Αντίθετα, νόμιμες κρίθηκαν από το ΣτΕ ρυθμίσεις του σχεδίου ΠΔ που προβλέπουν:

- Πως όσοι τελούν σε άδεια άνευ αποδοχών δεν κρίνονται και δεν προάγονται το διάστημα της άδειας τους. Αντίθετα κρίνονται και προάγονται όσοι τελούν σε γονική άδεια, η οποία λογίζεται ως χρόνος πραγματικής υπηρεσίας.
- Πως στις κορυφαίες ηγετικές θέσεις του Λιμενικούς Σώματος κρίνονται προς προαγωγή όσοι κατέχουν τους προβλεπόμενους βαθμούς αντιναύαρχων ή υποναύαρχων (για το βαθμό του αρχηγού), υποναυάρχων ή αρχιπλοιάρχων (για το βαθμό υπαρχηγού και επιτελάρχη αρχηγείου) και αρχιπλοιάρχων (για το βαθμό υποναυάρχων) και είναι πράγματι εν ενεργεία.
- Τη συμμετοχή του προσωπικού σε σωματεία ή ενώσεις φιλανθρωπικού, εκπαιδευτικού, εκπολιτιστικού και φυσιολατρικού χαρακτήρα.

Με το ίδιο πρακτικό του ΣτΕ «κόβονται» από τις προαγωγές όσοι έχουν αποστρατευθεί ή όσοι είναι εν ενεργεία μετά από δικαστική απόφαση που τους δικαίωνε για την μη προαγωγή τους.

protothema.gr
Διαβάστε Περισσότερα » "«Φρένο» από το ΣτΕ στην απασχόληση προσωπικού του Λιμενικού στον ιδιωτικό τομέα"

Νεοχώρι: Μπήκαν στην κάλπη... γαιδούρια! Δείτε βίντεο...

Όχι ένα αλλά τρία γαιδούρια έριξε μέσα στην κάλπη ένας ηλικιωμένος από την περιοχή του Νεοχωρίου.

Δεν ήταν απόφαση της τελευταίας στιγμής αλλά τα τελευταία δύο χρόνια το σχεδίαζε. Στην φωτογραφία βλέπετε το ψηφοδέλτιο του ηλικιωμένου καθώς και τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη του αυτή.

"Πήγα μέχρι και την Ερέτρια με το λεωφορείο για να ψάξω γαιδούρια και να τα ζωγραφίσω." μας είπε.



evianews.com
Διαβάστε Περισσότερα » "Νεοχώρι: Μπήκαν στην κάλπη... γαιδούρια! Δείτε βίντεο..."

Κείμενο ανάληψης ευθύνης για τον εμπρησμό κάλπης στα Εξάρχεια

Κείμενο ανάληψης ευθύνης για την επίθεση σε βάρος δύο αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ και τον εμπρησμό κάλπης στο 18ο εκλογικό τμήμα Αθηνών, στην οδό Ιουστινιανού στα Εξάρχεια αναρτήθηκε χθες στο Indymedia.

Τα 1000ml βενζίνης που ρίξαμε στην κάλπη του 18ου εκλογικού τμήματος στα Εξάρχεια στις εκλογές της 17ης Ιούνη, είναι οι 1000 μας ψήφοι, είναι οι 1000 μας προκλήσεις σ'έναν πόλεμο ανειρήνευτο» αναφέρει η προκήρυξη στην οποία γίνεται ειδική αναφορά στην κατηγορούμενη για συμμετοχή στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» Όλγα Οικονομίδου.
Διαβάστε Περισσότερα » "Κείμενο ανάληψης ευθύνης για τον εμπρησμό κάλπης στα Εξάρχεια"

«Αναζητούνται εθελοντές κατάσκοποι για την Ελλάδα»!

Απίστευτη αγγελία από την Υπηρεσία Πληροφοριών της ΠΓΔΜ

Η Υπηρεσία Πληροφοριών της ΠΓΔΜ, με αγγελία της στον επίσημο ιστότοπο της, αναζητά εθελοντές κατασκόπους, οι οποίοι μεταξύ άλλων, καλό είναι να γνωρίζουν και την ελληνική γλώσσα.

Στην αγγελία αναγράφεται ότι η Υπηρεσία Πληροφοριών ζητά πέντε εθελοντές οι οποίοι επιθυμούν να εργαστούν στην υπηρεσία για διάστημα έξι μηνών. Στις προϋποθέσεις για τους μελλοντικούς εθελοντές, αναφέρεται ότι οι υποψήφιοι πρέπει να είναι πτυχιούχοι είτε νομικής, είτε πολιτικών επιστημών, είτε ηλεκτρονικών υπολογιστών είτε οικονομικών σπουδών, είτε να γνωρίζουν ασιατικές γλώσσες ή την ελληνική γλώσσα. Οι εθελοντές θα πρέπει να μην είναι μεγαλύτεροι των 30 ετών, να γνωρίζουν αγγλικά και να χειρίζονται ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Το θέμα προβάλει σήμερα στο πρωτοσέλιδο της και η αντιπολιτευόμενη εφημερίδα των Σκοπίων «Φόκους» (Focus) με τίτλο «Αναζητούνται εθελοντές κατάσκοποι για την Ελλάδα;!»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι είναι περίεργο το γεγονός ότι η Υπηρεσία Πληροφοριών ζητά εθελοντές και ακόμη πιο περίεργο το ότι κάποιοι από αυτούς πρέπει να γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα.

Η Υπηρεσία Πληροφοριών της ΠΓΔΜ ανήκει στις αρμοδιότητες του εκάστοτε Προέδρου Δημοκρατίας της χώρας.

newsbeast.gr
Διαβάστε Περισσότερα » "«Αναζητούνται εθελοντές κατάσκοποι για την Ελλάδα»!"

"Ο υπεύθυνος ασφαλείας του λιμανιού στη Σύρο έχει έδρα την Αττική!”

Η απίστευτη καταγγελία του επικεφαλής της μείζωνος μειοψηφίας του Δήμου Γιώργου Πάπιτση

Σε μια απίστευτη καταγγελία, με αφορμή την περιπέτεια του “Νήσος Χίος” το Σάββατο προχώρησε ο επικεφαλής της μείζωνος μειοψηφίας του Δήμου Σύρου Γιώργος Πάπιτσης. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε:

"Παραλίγο ναυτική τραγωδία στο ταραγμένο από θυελλώδεις ανέμους Νότιο Αιγαίο. Το πλοίο έδεσε με ασφάλεια στη Σύρο. Όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.

Αυτός ο τίτλος κυριάρχησε στα Τοπικά Μέσα ενημέρωσης το Σάββατο 16/6 μετά το ναυτικό ατύχημα του πλοίου Νήσος Χίος στο Λιμάνι της Τήνου, μέσα σε θυελλώδεις ανέμους.

Οι μεγάλες ευθύνες του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου φάνηκαν στο γεγονός αυτό, οι συντονιστές της ασφαλούς πρόσδεσης και εκφόρτωσης των επιβατών έγιναν απουσία του ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΛΙΜΕΝΟΣ, ο οποίος αμείβεται βρέξει χιονίσει με 25.000 ευρώ/ετησίως αλλά η έδρα του είναι στην Αττική.

Όταν άλλοι ΥΑΛΕ για δύο λιμάνια και με σοβαρή κίνηση Κρουαζιερόπλοιων Πάτμο και Λέρο παίρνουν το ίδιο ποσό.

Όταν κατ επανάληψη έχουμε ζητήσει ως δημοτική παράταξη η έδρα του ΥΑΛΕ να είναι στη Σύρο και να είναι κάτοικος Σύρου, ώστε να μπορεί να δράσει άμεσα σε οποιοδήποτε περιστατικό για να προλάβουμε τα χειρότερα.

Ο Πρόεδρος αμήχανος παρακολουθεί τις εξελίξεις, ο Πιλότος συντονίζει όλη τη διαδικασία πρόσδεσης, τι να σκέπτεται άραγε, ουδεμία ευθύνη, ουδεμία ευαισθησία, τι ρόλο έπαιξε ο ΥΑΛΕ στο συγκεκριμένο περιστατικό και ποιά η προσφορά του έναντι της αμοιβής του;;;

Ευτυχώς έληξαν όλα καλά, τέλος καλό όλα καλά θα είναι η απάντηση, τι λέει γι αυτό το θέμα ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, ο Λιμενάρχης, ο Εισαγγελέας, η ασφάλεια του λιμανιού των πλοίων και των επιβατών θα είναι στην θεά τύχη η την προσευχή;;; κύριοι ο κάθε ένας από την πλευρά του πρέπει να παρέμβει για να σώσουμε ψυχές, πλοία, το περιβάλλον, το λιμάνι.

Ο Υπεύθυνος Ασφαλείας του Λιμανιού πρέπει να είναι στη Σύρο.


Για να μη θρηνήσουμε ζωές, για να προλάβουμε τα χειρότερα."


Πάπιτσης Γιώργος

ΣΥΡΟΣ – ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

syrosnews.gr
Διαβάστε Περισσότερα » ""Ο υπεύθυνος ασφαλείας του λιμανιού στη Σύρο έχει έδρα την Αττική!”"

Η επιδοτούμενη ανεργία προσμετράται για τη θεμελίωση μειωμένης σύνταξης

Τι αναφέρει γνωμοδότηση του Συνηγόρου του Πολίτη

Δικαιώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων ασφαλισμένη γυναίκα που προσέφυγε στο Συνήγορο του Πολίτη επειδή το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ αρνήθηκε να προσμετρήσει τον χρόνο επιδοτούμενης, από τον ΟΑΕΔ, ανεργίας, για τη συμπλήρωση των ελάχιστων χρονικών προϋποθέσεων που απαιτούνται για τη θεμελίωση μειωμένης σύνταξης.

Όπως αναφέρει η ανεξάρτητη αρχή, η Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων έκανε δεκτή την πρόταση του Συνηγόρου κι έδωσε νέες οδηγίες προς όλους τους φορείς κύριας και επικουρικής ασφάλισης με τις οποίες συνυπολογίζεται πλέον ο χρόνος επιδοτούμενης ανεργίας για τη χορήγηση μειωμένης σύνταξης, λόγω γήρατος.

Ειδικότερα, ο Συνήγορος του Πολίτη διαπίστωσε ότι το ΙΚΑ, βασιζόμενο σε εγκύκλιο του 1993, έκρινε ότι οι ημέρες επιδότησης της ανεργίας συνυπολογίζονται στον χρόνο ασφάλισης μόνο για συμπλήρωση των γενικών προϋποθέσεων συνταξιοδότησης, σε περίπτωση χορήγησης πλήρους σύνταξης λόγω γήρατος.

Αντιθέτως, το ΙΚΑ δεν συνυπολογίζει τον χρόνο αυτόν στην περίπτωση μειωμένης σύνταξης λόγω γήρατος, δηλαδή δεν τον συμπεριλαμβάνει στα 100 ημερομίσθια που απαιτούνται να έχουν συμπληρωθεί κάθε χρόνο την τελευταία πενταετία πριν από την υποβολή της αίτησης για σύνταξη.

Η ανεξάρτητη αρχή, απ' την πλευρά της, επισήμανε στη διοίκηση του ΙΚΑ- ΕΤΑΜ και στη Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων ότι, σύμφωνα με τη νομοθεσία και την πάγια νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας, δεδομένης της μη ύπαρξης αντίθετης διάταξης, ο χρόνος επιδοτούμενης ανεργίας συνυπολογίζεται για τη συμπλήρωση των ελάχιστων προϋποθέσεων που απαιτούνται για τη θεμελίωση σύνταξης λόγω γήρατος σε κάθε περίπτωση. Και κατά συνέπεια ο χρόνος επιδοτούμενης ανεργίας προσμετράται τόσο στον συνολικό χρόνο ασφάλισης όσο και στον χρόνο των 100 ημερών εργασίας ανά έτος κατά την τελευταία πενταετία.

newsbeast.gr
Διαβάστε Περισσότερα » "Η επιδοτούμενη ανεργία προσμετράται για τη θεμελίωση μειωμένης σύνταξης"

Τον ψήφισε μόνο ο... εαυτός του

Εκλογικό ρεκόρ κατέγραψε ο αρχηγός του κόμματος με το μεγαλύτερο όνομα (και τις λιγότερες ψήφους), Μιλτιάδης Τζαλαζίδης. Συγκέντρωσε μόνο μία ψήφο... κατά πάσα πιθανότητα τη δική του.

Πρόκειται για τον πρόεδρο του κόμματος με το όνομα-σιδηρόδρομος: "Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.)".

Στις εκλογές του Μαΐου είχε λάβει 299 ψήφους

Ποιος είναι ο Μιλτιάδης Τσαλαζίδης

Ο 83χρονος «ηγέτης» και μοναδικός υποψήφιος του Π.Α.Ε.Κ.Ε., είχε δηλώσει ότι διαθέτει μια έκταση 30.000 στρεμμάτων στα Γρεβενά, στη θέση «Μουσταφά», «η οποία είναι ιδιοκτησία του κόμματος και υπόσχεται ότι θα την μοιράσει στο λαό».

Υπήρξε υποψήφιος βουλευτής με τη ΔΗΑΝΑ του κ. Στεφανόπουλου, στη συνέχεια συνεργάστηκε με την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη και το 2004 συνέπραξε με το ΔΗΚΚΙ. Στη συνέχεια κατέβηκε στις εκλογές του 2009 με το δικό του κόμμα και φέτος συμμετείχε στην εκλογική διαδικασία για 9η φορά.



Διαβάστε Περισσότερα » "Τον ψήφισε μόνο ο... εαυτός του"

Ληστές τραυμάτισαν θανάσιμα 82χρονο στον Πύργο Κορινθίας

Ένας 82χρονος υπέκυψε στα τραύματά του μετά από ληστεία στον Πύργο Κορινθίας.

Ολα ξεκίνησαν τις πρώτες πρωινές ώρες όταν τέσσερις άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του, όπου διέμενε με την 92χρονη σύζυγό του και την 61χρονη κόρη του.

Τον τραυμάτισαν με το κοντάκι κυνηγετικού όπλου, το οποίο βρήκαν εντός του σπιτιού, ενώ χτύπησαν και τραυμάτισαν ελαφρά την 92χρονη. Στη συνέχεια αφαίρεσαν κοσμήματα και διέφυγαν, κλέβοντας και το αυτοκίνητο της οικογένειας.

Λίγο αργότερα ο 82χρονος υπέκυψε στα τραύματά του στο σπίτι, ενώ η 92χρονη μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Κορίνθου.

protothema.gr


Διαβάστε Περισσότερα » "Ληστές τραυμάτισαν θανάσιμα 82χρονο στον Πύργο Κορινθίας"

ΕΟΠΥΥ: Φάρμακα και με παλιές συνταγές! Τι προβλέπει απόφαση

Δεν πάνε χαμένες όπως φαίνεται οι παλιές συνταγές που έχουν εκδοθεί από την 1η Ιουνίου- οπότε και ήταν σε κινητοποιήσεις οι φαρμακοποιοί- καθώς με απόφαση του προέδρου του ΕΟΠΥΥ μπορούν να αξιοποιηθούν και τώρα παρότι έχουν λήξει.

Σύμφωνα με απόφαση του προέδρου του ΕΟΠΥΥ Γεράσιμου Βουδούρη, παρότι οι συνταγές φαρμάκων έχουν ισχύ μόνο για πέντε ημέρες, λόγω των κινητοποιήσεων των φαρμακοποιών αίρεται αυτή η χρονική δέσμευση.

Συγκεκριμένα όσες συνταγές έχουν εκδοθεί για ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ από την 1η Ιουνίου 2012 , θα μπορούν μα εκτελεστούν στα ιδιωτικά φαρμακεία χωρίς να υπάρχει ο περιορισμός των πέντε ημερών από την ημέρα έκδοσής τους.
Η απόφαση αυτή ισχύει για όσο χρόνο διαρκεί η αναστολή πίστωσης στα ιδιωτικά φαρμακεία και για πέντε εργάσιμες ημέρες μετά τη λήξη αυτής.

«Επισημαίνεται ότι στην περίπτωση αυτή, παρέχεται η δυνατότητα στους φαρμακοποιούς να εκτελούν χειρόγραφα τις ηλεκτρονικές συνταγές, εφόσον δεν είναι εφικτή η ηλεκτρονική εκτέλεση» σημειώνεται χαρακτηριστικά.

iatropedia.com
Διαβάστε Περισσότερα » "ΕΟΠΥΥ: Φάρμακα και με παλιές συνταγές! Τι προβλέπει απόφαση"

Εκλογές της 17ης Ιουνίου:Ποιοι εκλέγονται αναλυτικά

Oι απώλειες σε έδρες στις εκλογές της 17ης Ιουνίου είχαν σαν αποτέλεσμα να μείνουν εκτός Βουλής αρκετοί βουλευτές.

Συγκεκριμένα, το ΠΑΣΟΚ έχασε μία έδρα από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας με αποτέλεσμα να μείνει εκτός Βουλής η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Φώφη Γεννηματά.

Εκτός Βουλής και ο Δημήτρης Λιντζέρης (Β' Πειραιά) και στην Κρήτη οι Μιχάλης Καρχιμάκης και Μ.Όθωνας.

Εκτός Βουλής και η Ελπίδα Παντελάκη από το ΚΚΕ, ενώ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες δεν εξελέγησαν ο Γιάννης Μανώλης, ο Χρήστος Ζώης και ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

Αντίθετα στα έδρανα επιστρέφουν από το ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Σηφουνάκης (Λέσβου), η Α.Γκερέκου (Κέρκυρας) και ο Π.Ρήγας (Κυκλάδων).

Η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία συνεργάστηκε με τη ΝΔ, εξελέγη πρώτη στο Επικρατείας, ενώ τρεις ακόμα βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας κατάφεραν να εκλεγούν με τη ΝΔ: Γιώργος Κοντογιάννης (Ηλεία), Λευτέρης Αυγενάκης (Ηράκλειο) και Χρ.Μαρκογιαννάκης (Χανίων).

Με τη ΝΔ επιστρέφει και ο Σ.Κεδίκογλου στην Εύβοια, ενώ αντίθετα δεν εξελέγη στη Β' Αθηνών ο Γιάννης Παπαθανασίου.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη ο Γιώργος Πάντζας στην Αττική.

Συνολικά, η Νέα Δημοκρατία εκλέγει 129 βουλευτές, ο ΣΥΡΙΖΑ 71, το ΠΑΣΟΚ 33, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 20, η Χρυσή Αυγή 18, η Δημοκρατική Αριστερά 17 και το ΚΚΕ 12.

Αναλυτικά οι βουλευτές που εκλέγονται

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
1. Ντόρα Μπακογιάννη (ΝΔ)
2. Αθανασίου Χαράλαμπος (ΝΔ)
3. Λαζαρίδης Χρύσανθος (ΝΔ)
4. Μιχελάκης Ιωάννης (ΝΔ)
5. Γλέζος Εμμανουήλ (ΣΥΡΙΖΑ)
6. Φωτίου Θεανώ (ΣΥΡΙΖΑ)
7. Τσουκαλάς Δημήτριος (ΣΥΡΙΖΑ)
8. Δήμας Πύρρος (ΠΑΣΟΚ)
9. Κουϊκ Τέρενς (Ανεξάρτητοι Έλληνες)
10. Παππάς Χρήστος (Χρυσή Αυγή)
11. Λυκούδης Σπυρίδων (Δημοκρατική Αριστερά)
12. Παφίλης Αθανάσιος (ΚΚΕ)

Α' ΑΘΗΝΩΝ
1.Κεφαλογιάννη Όλγα (ΝΔ)
2.Αβραμόπουλος Δημήτριος (ΝΔ)
3.Κακλαμάνης Νικήτας (ΝΔ)
4.Πιπιλή Φωτεινή (ΝΔ)
5.Κικίλιας Βασίλειος (ΝΔ)
6.Μηταράκης Παναγιώτης (Νότης) (ΝΔ)
7.Παυλόπουλος Προκόπιος (ΝΔ)
8.Ψυχάρης Ανδρέας (ΝΔ)
9.Τσίπρας Αλέξιος (ΣΥΡΙΖΑ)
10.Κωνσταντοπούλου Ζωή ((ΣΥΡΙΖΑ)
11.Βούτσης Νικόλαος (ΣΥΡΙΖΑ)
12.Μπόλαρη Μαρία (ΣΥΡΙΖΑ)
13.Σκανδαλίδης Κωνσταντίνος (ΠΑΣΟΚ)
14.Κουντουρά Έλενα (Ανεξάρτητοι Έλληνες)
15.Κανέλλη Γαρυφαλιά (ΚΚΕ)
16.Μιχαλολιάκος Νικόλαος (Χρυσή Αυγή)
17.Πανούσης Ιωάννης (ΔΗΜΑΡ)

Β'ΑΘΗΝΩΝ
1. Κυριάκος Μητσοτάκης (ΝΔ)
2. Χατζηδάκης Κωνσταντίνος (ΝΔ)
3. Βούλτεψη Σοφία (ΝΔ)
4. Ντινόπουλος Αργύρης (ΝΔ)
5. Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης (ΝΔ)
6. Γεωργιάδης Σπυρίδων 'Αδωνις (ΝΔ)
7. Μεϊμαράκης Ευάγγελος (ΝΔ)
8. Σπηλιωτόπουλος Αριστόβουλος (ΝΔ)
9. Γιακουμάτος Γεράσιμος (ΝΔ)
10. Πολύδωρας Βύρων (ΝΔ)
11. Καραμανλή 'Αννα (ΝΔ)
12. Παναγιωτόπουλος Πάνος (ΝΔ)
13. Παπακώστα Σιδηροπούλου-Αικατερίνη (ΝΔ)
14. Σακοράφα Σοφία (ΣΥΡΙΖΑ)
15. Κουρουμπλής Παναγιώτης (ΣΥΡΙΖΑ)
16. Παπαδημούλης Δημήτριος (ΣΥΡΙΖΑ)
17. Δραγασάκης Ιωάννης (ΣΥΡΙΖΑ)
18. Δούρου Ρένα (ΣΥΡΙΖΑ)
19. Στρατούλης Δημήτριος (ΣΥΡΙΖΑ)
20. Βαλαβάνη Όλγα-Νάντια (ΣΥΡΙΖΑ)
21. Τατσόπουλος Πέτρος-Γεώργιος (ΣΥΡΙΖΑ)
22. Τσακαλώτος Ευκλείδης (ΣΥΡΙΖΑ)
23. Στάθης Παναγούλης (ΣΥΡΙΖΑ)
24. Απόστολος Αλεξόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ)
25. Χαρά Καφαντάρη (ΣΥΡΙΖΑ)
26. Βασιλική Κατριβάνου (ΣΥΡΙΖΑ)
27. Λοβέρδος Ανδρέας (ΠΑΣΟΚ)
28. Χρυσοχοϊδης Μιχαήλ (ΠΑΣΟΚ)
29. Ανδρουλάκης Μίμης (ΠΑΣΟΚ)
30. Κακλαμάνης Απόστολος (ΠΑΣΟΚ)
31. Πάνος Καμμένος (Ανεξάρτητοι Έλληνες)
32. Γιάννης Δημαράς (Ανεξάρτητοι Έλληνες)
33. Καπερνάρος Βασίλειος (Ανεξάρτητοι Έλληνες)
34. Παπαρήγα Αλεξάνδρα (ΚΚΕ)
35. Χαλβατζής Σπυρίδων (ΚΚΕ)
36. Κατσώτης Χρήστος (ΚΚΕ)
37. Μιχαλολιάκος Νίκος ή Ηλίας Παναγιώταρος (Χρυσή Αυγή)
38. Ζαρούλια Ελένη (Χρυσή Αυγή)
39. Γερμενής Γεώργιος (Χρυσή Αυγή)
40. Κουβέλης Φώτιος-Φανούριος (ΔΗΜΑΡ)
41. Ψαριανός Γρηγόριος (ΔΗΜΑΡ)
42. Βουδούρης Οδυσσεύς-Νίκος (ΔΗΜΑΡ)

ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Στην Αιτωλοακαρνανία οι Ανεξάρτητοι Έλληνες χάνουν την έδρα τους και δεν μπαίνει στη Βουλή ο Δημήτρης Σταμάτης ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει μία ακόμη έδρα και έτσι μαζί με τον κ. Γιώργο Βαρεμένο εκλέγεται και η Μαρία Τριανταφύλλου. Οι βουλευτές που εκλέγονται στην Αιτωλοακαρνανία είναι οι:

1. Σαλμάς Μάριος (ΝΔ)
2. Καραγκούνης Κωνσταντίνος (ΝΔ)
3. Βαρεμένος Γεώργιος (ΣΥΡΙΖΑ)
4. Τριανταφύλλου Μαρία (ΣΥΡΙΖΑ)
5. Μωραϊτης Αθανάσιος (ΠΑΣΟΚ)
6. Μωραϊτης Νικόλαος (ΚΚΕ)
7. Μπαρμπαρούσης Κωνσταντίνος (Χρυσή Αυγή)
8. Κουβέλης Φώτης ή Φούντα Νίκη (ΔΗΜΑΡ)

ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
1. Ανδριανός Γιάννης (ΝΔ)
2. Κοδέλας Δημήτριος (ΣΥΡΙΖΑ)
3. Μανιάτης Ιωάννης (ΠΑΣΟΚ)

ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
1. Λυκουρέντζος Ανδρέας (ΝΔ)
2. Ζαχαριάς Κωνσταντίνος (ΣΥΡΙΖΑ)
3. Κωνσταντινόπουλος Οδυσσέας (ΠΑΣΟΚ)

ΝΟΜΟΣ ΑΡΤΗΣ
1. Στύλιος Γεώργιος (ΝΔ)
2. Γεροβασίλη Όλγα (ΣΥΡΙΖΑ)
3. Γκόκας Χρήστος (ΠΑΣΟΚ)

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Στην περιφέρεια Αττικής ο ΣΥΡΙΖΑ από 3 έδρες κερδίζει μία ακόμη και εκλέγεται και ο Γιώργος Πάντζας. Μία από τις δύο έδρες χάνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και μένει εκτός Βουλής η κ. Αρβανίτη Πρεβεζάνου Ευγενία. Αν ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς επιλέξει την έδρα Αττικής, θα μείνει εκτός Βουλής ο Θανάσης Μπούρας. Οι βουλευτές Αττικής είναι:

1. Σαμαράς Αντώνης (ΝΔ)
2. Βορίδης Μαυρουδής (ΝΔ)
3. Μαρτίνου Γεωργία (ΝΔ)
4. Βλάχος Γεώργιος ή Θανάσης Μπούρας αν ο Αντ.Σαμαράς δεν επιλέξει την έδρα στην Αττική (ΝΔ)
5. Μητρόπουλος Αλέξιος (ΣΥΡΙΖΑ)
6. Αθανασίου Αθανάσιος (ΣΥΡΙΖΑ)
7. Πάντζας Γιώργος (ΣΥΡΙΖΑ)
8. Χριστοφιλοπούλου Εύη (ΠΑΣΟΚ)
9. Χαϊκάλης Παύλος (Ανεξάρτητοι Έλληνες)
10. Γκιόκας Ιωάννης (ΚΚΕ)
11. Κασιδιάρης Ηλίας (Χρυσή Αυγή)
12. Οικονόμου Βασίλειος (ΔΗΜΑΡ)

ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ
1.Νταβλούρος Αθανάσιος (ΝΔ)
2. Νικολόπουλος Νίκος (ΝΔ)
3. Κανελλοπούλου Μαρία (ΣΥΡΙΖΑ)
4.Χατζηλάμπρου Βασίλειος αν ο Αλέξης Τσίπρας δεν επιλέξει την έδρα της Αχαϊας (ΣΥΡΙΖΑ)
5.Παπανδρέου Γεώργιος (ΠΑΣΟΚ)
6.Νταβρής Γεώργιος (Ανεξάρτητοι Έλληνες)
7.Καραθανασόπουλος Νίκος (ΚΚΕ)
8.Αρβανίτης-Αβράμης Μιχαήλ (Χρυσή Αυγή)
9. Τσούκαλης Νικόλαος (ΔΗΜΑΡ)

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
1. Μπασιάκος Ευάγγελος (ΝΔ)
2. Καράμπελας Ιωάννης (ΝΔ)
3. Κουτσούμπας Ανδρέας (ΝΔ)
4. Σταθάς Ιωάννης (ΣΥΡΙΖΑ)

ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
1. Κοψαχείλης Τιμολέων (ΝΔ)

ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

Στη Δράμα κερδίζει έδρα ο ΣΥΡΙΖΑ και εκλέγει τον Χρήστο Καραγιαννίδη. Χάνουν τη μία έδρα που είχαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και δεν εκλέγεται ο Νίκος Σμολοκτός. Οι βουλευτές που εκλέγονται στη Δράμα είναι:

1. Κυριαζίδης Δημήτριος (ΝΔ)
2. Χρήστος Καραγιαννίδης (ΣΥΡΙΖΑ)
3. Αηδόνης Χρήστος (ΠΑΣΟΚ)

ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Στα Δωδεκάνησα η ΝΔ χάνει τη μία από τις τρεις έδρες και μένει εκτός Βουλής ο Ιωάννης Παππάς. Μία έδρα κερδίζει αυτή τη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ και εκλέγει τον Δημήτρη Γάκη. Οι βουλευτές που εκλέγονται στα Δωδεκάνησα είναι:

1. Υψηλάντης Βασίλειος-Νικόλαος (ΝΔ)
2. Κόνσολας Εμμανουήλ (ΝΔ)
3. Γάκης Δημήτρης (ΣΥΡΙΖΑ)
4. Κρεμαστινός Δημήτριος (ΠΑΣΟΚ)
5. Ιατρίδη Τσαμπίκα (Μίκα) (Ανεξάρτητοι Έλληνες)

ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ
1. Γεροντόπουλος Κυριάκος (ΝΔ)
2. Δερμεντζόπουλος Αλέξανδρος (ΝΔ)
3. Ντόλιος Γεώργιος (ΠΑΣΟΚ)
4. Καμμένος Πάνος ή ο Μαρίνος Ουζουνίδης(ΑΝΕΛ)

ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
1. Κεδίκογλου Σίμος (ΝΔ)
2. Αποστόλου Ευάγγελος (ΣΥΡΙΖΑ)
3. Κεδίκογλου Συμεών (ΠΑΣΟΚ)
4. Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος (Ανεξάρτητοι Έλληνες)
5. Μίχος Νικόλαος (Χρυσή Αυγή)
6. Αναγνωστάκης Δημήτρης (ΔΗΜΑΡ)

ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
1. Κοντογεώργιος Κωνσταντίνος (ΝΔ)

ΝΟΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Η ΝΔ χάνει την μονοεδρική στη Ζάκυνθο, μένει ο εκτός ο Διονύσης Γάσπαρος και καταλαμβάνει την έδρα ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Χαράλαμπος Κοντονής.

1. Κοντονής Χαράλαμπος (ΣΥΡΙΖΑ)

ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

Στην Ηλεία η ΝΔ από δύο έδρες κερδίζει δύο ακόμη και εκλέγει επιπλέον τους Κοντογιάννη Γιώργο και Ανδρέα Μαρίνο. Από μία έδρα χάνουν η Χρυσή Αυγή και μένει εκτός ο Νίκος Κρέσπης καθώς και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και μένει εκτός ο Ιωάννης Κωνσταντόπουλος. Οι βουλευτές που εκλέγονται στην Ηλεία είναι:

1. Τζαβάρας Κωνσταντίνος (ΝΔ)
2. Αυγερινοπούλου Διονυσία-Θεοδώρα (ΝΔ)
3. Κοντογιάννης Γεώργιος (ΝΔ)
4. Μαρίνος Ανδρέας (ΝΔ)
5. Γεωργοπούλου Σάλταρη Ευσταθία (ΣΥΡΙΖΑ)
6. Κουτσούκος Γιάννης (ΠΑΣΟΚ)

ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
1. Τσαβδαρίδης Λάζαρος (ΝΔ)
2. Βεσυρόπουλος Απόστολος (ΝΔ)
3. Μπατσάρα Γεωργία (ΝΔ)
4. Γιοβανόπουλος Κωνσταντίνος (Ανεξάρτητοι Έλληνες)

ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Στο Ηράκλειο η ΝΔ διατηρεί τη δύναμη της (τρεις έδρες), δεν εκλέγει τον κ. Δεικτάκη αλλά τον Λευτέρη Αυγενάκη εκ μετεγγραφής από τη Δημοκρατική Συμμαχία. Ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει δύο έδρες. Το ΚΚΕ χάνει την έδρα και δεν εκλέγεται ο Εμμανουήλ Συντυχάκης.

1. Κεφαλογιάννης Εμμανουήλ (ΝΔ)
2. Αυγενάκης Λευτέρης (ΝΔ)
3. Σενετάκης Μάξιμος (ΝΔ)
4. Κριτσωτάκης Μιχαήλ (ΣΥΡΙΖΑ)
5. Διακάκη Μαρία (ΣΥΡΙΖΑ)
6. Κεγκέρογλου Βασίλειος αν δεν επιλέξει την έδρα ο Βαγγέλης Βενιζέλος (ΠΑΣΟΚ)
7. Μαριάς Επαμεινώνδας (Ανεξάρτητοι Έλληνες)
8. Μιχελογιαννάκης Ιωάννης (ΔΗΜΑΡ)

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Τη μονοεδρική Θεσπρωτίας διατηρεί η ΝΔ.

1. Μπέζας Αντώνης (ΝΔ)

Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Στην Α' Θεσσαλονίκης η ΝΔ διατηρεί τις 6 έδρες. Μία ακόμη έδρα κερδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και εκλέγει και την Ιωάννα Γαϊτάνη. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες χάνουν τη μία από τις δύο έδρες τους και δεν εκλέγεται η Χρυσούλα Γιαταγάνα ενώ και το ΚΚΕ χάνει τη μία από τις δύο έδρες του και δεν εκλέγεται ο Ιωάννης Ζιώγας. Αν η κ. Παπαρήγα επιλέξει την έδρα της Α΄Θεσσαλονίκης εκτός Βουλής μένει ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης.

1. Καραμανλής Κωνσταντίνος (ΝΔ)
2. Γκιουλέκας Κωνσταντίνος (ΝΔ)
3. Καλαφάτης Σταύρος (ΝΔ)
4. Ράπτη Ελένη (ΝΔ)
5. Ιωαννίδης Ιωάννης (ΝΔ)
6. Ορφανός Γεώργιος (ΝΔ)
7. Κουράκης Αναστάσιος (ΣΥΡΙΖΑ)
8. Αμανατίδης Ιωάννης (ΣΥΡΙΖΑ)
9. Χαραλαμπίδου Δέσποινα (ΣΥΡΙΖΑ)
10. Γαϊτάνη Ιωάννα (ΣΥΡΙΖΑ)
11. Βενιζέλος Ευάγγελος ή Εύα Καϊλή (ΠΑΣΟΚ)
12. Αβραμίδης Γαβριήλ (Ανεξάρτητοι Έλληνες)
13. Γιαταγάνα Μαρία (Ανεξάρτητοι Έλληνες)
14. Παπαρήγα Αλέκα ή Θεοδόσης Κωνσταντινίδης (ΚΚΕ)
15. Γρέγος Αντώνιος (Χρυσή Αυγή)
16. Ξηροτύρη Αικατερινάρη Ασημίνα (ΔΗΜΑΡ)

Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
1. Καράογλου Θεόδωρος (ΝΔ)
2. Αναστασιάδης Σάββας (ΝΔ)
3. Αμμανατίδου Πασχαλίδου Ευαγγελία (ΣΥΡΙΖΑ)
4. Ξουλίδου Σταυρούλα (Ανεξάρτητοι Έλληνες)
5. Γερασιμίδου Ελένη (ΚΚΕ)
6. Ζησιμόπουλος Πολύβιος (Χρυσή Αυγή)
7. Μάρκου Αικατερίνη (ΔΗΜΑΡ)

ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1. Τασούλας Κωνσταντίνος (ΝΔ)
2. Καλογιάννης Σταύρος (ΝΔ)
3. Ασημακοπούλου 'Αννα-Μισέλ (ΝΔ)
4. Μαντάς Χρήστος (ΣΥΡΙΖΑ)
5. Κασσής Μιχάλης (ΠΑΣΟΚ)

ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
1. Παναγιωτόπουλος Νικόλαος (ΝΔ)
2. Καλαντζής Γεώργιος (ΝΔ)
3. Πασχαλίδης Ιωάννης (ΝΔ)
4. Κλειτσιώτης Κωνσταντίνος (ΝΔ)

ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ
1. Τσιάρας Κωνσταντίνος (ΝΔ)
2. Σκόνδρα Ασημίνα (ΝΔ)
3. Ταλιαδούρος Σπυρίδων (ΝΔ)
4. Σιούφας Παύλος (ΝΔ)
5. Μιχαλάκης Νικόλαος (ΣΥΡΙΖΑ)

ΝΟΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
1. Αντωνίου Μαρία (ΝΔ)
2. Διαμαντόπουλος Ευάγγελος (ΣΥΡΙΖΑ)

ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
1. Στέφανος Σαμοΐλης (ΣΥΡΙΖΑ)
2. Δένδιας Νικόλαος-Γεώργιος (ΝΔ)
3. Άντζελα Γκερέκου (ΠΑΣΟΚ)

ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
1. Θεοπεφτάτου Αφροδίτη (ΣΥΡΙΖΑ)

ΝΟΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
1. Γεωργαντάς Γεώργιος (ΝΔ)
2. Αγαθοπούλου Ειρήνη-Ελένη (ΣΥΡΙΖΑ)
3. Παραστατίδης Θεόδωρος (ΠΑΣΟΚ)

ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
1. Κασαπίδης Γεώργιος (ΝΔ)
2. Παπαδόπουλος Μιχάλης (ΝΔ)
3. Ουζουνίδου Ευγενία (ΣΥΡΙΖΑ)
4. Κουκουλόπουλος Πάρις (ΠΑΣΟΚ)
5. Μακρή Ραχήλ (Ανεξάρτητοι Έλληνες)

ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
1. Ταγαράς Νικόλαος (ΝΔ)
2. Δήμας Χρίστος (ΝΔ)
3. Κωνσταντίνος Κόλλιας (ΝΔ)
4. Μπούκουρας Ευστάθιος (Χρυσή Αυγή)

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
1. Βρούτσης Ιωάννης (ΝΔ)
2. Συρμαλένιος Νικόλαος (ΣΥΡΙΖΑ)
3. Ρήγας Παναγιώτης (ΠΑΣΟΚ)

ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
1. Δαβάκης Αθανάσιος (ΝΔ)
2. Φεβρωνία Πατριανάκου (ΝΔ)
3. Γρηγοράκος Λεωνίδας (ΠΑΣΟΚ)

(Λόγω του εκλογικού νόμου, η δεύτερη έδρα δεν πήγε τελικά στον Σπ.Αραχωβίτη του ΣΥΡΙΖΑ).

ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
1. Χαρακόπουλος Μάξιμος (ΝΔ)
2. Κέλλας Χρήστος (ΝΔ)
3. Διώτη Ηρώ (ΣΥΡΙΖΑ)
4. Γελαλής Δημήτρης (ΣΥΡΙΖΑ)
5. Σαχινίδης Φίλιππος (ΠΑΣΟΚ)
6. Λαμπρούλης Γεώργιος (ΚΚΕ)
7. Αλεξόπουλος Χρυσοβαλάντης (Χρυσή Αυγή)
8. Ψύρρας Θωμάς (ΔΗΜΑΡ)

ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
1. Πλακιωτάκης Ιωάννης (ΝΔ)
2. Δερμιτζάκης Κωνσταντίνος (ΣΥΡΙΖΑ)

ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ
1. Βογιατζής Παύλος (ΝΔ)
2. Ζερδελής Ιωάννης (ΣΥΡΙΖΑ)
3. Σηφουνάκης Νίκος (ΠΑΣΟΚ)

ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΟΣ
1. Σολδάτος Θεόδωρος (ΝΔ)

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
1. Νάκος Αθανάσιος (ΝΔ)
2. Μεϊκόπουλος Αλέξανδρος (ΣΥΡΙΖΑ)
3. Χρυσοβελώνη Μαρίνα (Ανεξάρτητοι Έλληνες)
4. Ηλιόπουλος Παναγιώτης (Χρυσή Αυγή)
5. Μουτσινάς Παρίσης (ΔΗΜΑΡ)

ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
1. Σαμαράς Αντώνιος (ΝΔ)
2. Λαμπρόπουλος Ιωάννης (ΝΔ)
3. Σαμπαζιώτης Δημήτρης (ΝΔ)
4. Πετράκος Αθανάσιος (ΣΥΡΙΖΑ)
5. Κουκούτσης Δημήτριος (Χρυσή Αυγή)

ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
1. Κοντός Αλέξανδρος (ΝΔ)
2. Ζεϊμπέκ Χουσεϊν (ΣΥΡΙΖΑ)
3. Σαλτούρος Δημήτριος (ΠΑΣΟΚ)

Α' ΠΕΙΡΑΙΩΣ
1. Αρβανιτόπουλος Κωνσταντίνος (ΝΔ)
2. Κατσαφάδος Κωνσταντίνος (ΝΔ)
3. Δρίτσας Θεόδωρος (ΣΥΡΙΖΑ)
4. Μελάς Παναγιώτης (Ανεξάρτητοι Έλληνες)
5. Κούζηλος Νικόλαος (Χρυσή Αυγή)
6. Ρεπούση Μαρία ΔΗΜΑΡ)

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ
1. Τραγάκης Ιωάννης (ΝΔ)
2. Νεράντζης Αναστάσιος (ΝΔ)
3. Λαφαζάνης Παναγιώτης (ΣΥΡΙΖΑ)
4. Βαμβακά Ευγενία (ΣΥΡΙΖΑ)
5. Κουράκος Ιωάννης (Ανεξάρτητοι Έλληνες)
6. Μανωλάκου Διαμάντω (ΚΚΕ)
7. Λαγός Ιωάννης (Χρυσή Αυγή)
8. Γιαννακάκη Μαρία (ΔΗΜΑΡ)

ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΗΣ
1. Καρασμάνης Γεώργιος (ΝΔ)
2. Σταμενίτης Διονύσιος (ΝΔ)
3. Τζαμτζής Ιορδάνης (ΝΔ)
4. Τζάκρη Θεοδώρα (ΠΑΣΟΚ)

ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
1. Κουκοδήμος Κωνσταντίνος (ΝΔ)
2. Κωνσταντόπουλος Γεώργιος (ΝΔ)
3. Χριστογιάννης Δημήτριος (ΝΔ)
4. Μάνη Παπαδημητρίου 'Αννα (ΝΔ)

ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ
1. Τσουμάνης Δημήτριος (ΝΔ)
2. Μπαρκάς Κωνσταντίνος (ΣΥΡΙΖΑ)

ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ
1. Γιάννης Κεφαλογιάννης (ΝΔ)
2. Ξανθός Ανδρέας (ΣΥΡΙΖΑ)

ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ
1. Στυλιανίδης Ευριπίδης (ΝΔ)
2. Καρά Γιουσούφ Αϊχάν (ΣΥΡΙΖΑ)
3. Χατζή Οσμάν Αχμέτ (ΠΑΣΟΚ)

ΝΟΜΟΣ ΣΑΜΟΥ
1.Αγνή Καλογέρη (ΣΥΡΙΖΑ)

ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
1. Βλαχβέης Μενέλαος (ΝΔ)
2. Αραμπατζή Φωτεινή (ΝΔ)
3. Λεονταρίδης Θεόφιλος (ΝΔ)
4. Σταμπουλή Αφροδίτη (ΣΥΡΙΖΑ)
5. Μπόλαρης Μάρκος (ΠΑΣΟΚ)
6. Κόλλια-Τσαρουχά Μαρία (Ανεξάρτητοι Έλληνες)
7. Σιώης Νικήτας (Χρυσή Αυγή)

ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
1. Βλαχογιάννης Ηλίας (ΝΔ)
2. Σκρέκας Κωνσταντίνος (ΝΔ)
3. Ταμηλός Μιχάλης (ΝΔ)
4. Δριτσέλη Παναγιώτα (ΣΥΡΙΖΑ)
5. Κυρίτσης Γεώργιος (ΔΗΜΑΡ)

ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
1. Σταϊκούρας Χρήστος (ΝΔ)
2. Σταυρογιάννης Νικόλαος
3. Κουτσογιαννόπουλος Κωνσταντίνος (ΝΔ)
4. Μακρή-Θεοδώρου Ελένη (ΝΔ)
5. Κυριακάκης Βασίλειος (ΣΥΡΙΖΑ)

ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ
1. Κωνσταντινίδης Ευστάθιος (ΝΔ)
2. Γερμανίδης Θανάσης (ΣΥΡΙΖΑ)

ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΟΣ
1. Μανδρέκα Ασπασία (ΝΔ)

ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
1. Καρανάσιος Ευθύμιος (ΝΔ)
2. Ιγγλέζη Κατερίνα (ΣΥΡΙΖΑ)
3. Δριβελέγκας Ιωάννης (ΠΑΣΟΚ)

ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ
1. Μαρκογιαννάκης Χρήστος (ΝΔ)
2. Βολουδάκης Μανούσος (ΝΔ)
3. Βιρβιδάκης Κυριάκος (ΝΔ)
4. Σταθάκης Γεώργιος (ΣΥΡΙΖΑ)

ΝΟΜΟΣ ΧΙΟΥ
1. Μουσουρούλης Κωνσταντίνος (ΝΔ)
2. Τριαντάφυλλος Κωνσταντίνου (ΠΑΣΟΚ)
Διαβάστε Περισσότερα » "Εκλογές της 17ης Ιουνίου:Ποιοι εκλέγονται αναλυτικά"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news