facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Με νεφώσεις και βροχές ο καιρός σε πολλές πόλεις το Πάσχα

ΜΕ ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΒΕΛΙΑ


-Αττική: Περιμένουμε καλό  καιρό το πρωί με λιακάδα αλλά από το απόγευμα και μετά θα αναπτυχθούν λίγες αραιές νεφώσεις που θα πυκνώσουν και δεν αποκλείεται να έχουμε λίγες βροχές στην Πάρνηθα και στον Κιθαιρώνα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι - νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 εως 23 βαθμούς κελσίου.
- Θεσσαλονίκη: Περιμένουμε νεφώσεις με λίγη βροχή, ανέμους 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία απο 11 εως 18 βαθμούς.
- Γιάννενα: Περιμένουμε πολύ βροχή, κρύο και χιονια στα βουνά της Πίνδου. Η θερμοκρασία δε θα ξεπεράσει τους 10 βαθμους κελσίου ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέχρι 3 μποφόρ.
- Αλεξανδρούπολη: Περιμένουμε άστατο καιρο με ηλιο αλλά και τοπικές βροχές κυρίως το πρωί και βελτίωση απο το απόγευμα και μετά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μέχρι 5 μποφόρ ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 εως 17 βαθμούς κελσίου.
- Καρδίτσα: Περιμένουμε τοπικές νεφώσεις και ασθενεις βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα. Ανέμους δυτικούς 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 12 εως 17 βαθμούς κελσίου.
- Πήλιο: Περιμένουμε καλό καιρό με λιακάδα το πρωί όμως το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια χωριά του Πηλίου, στα Χάνια και στη Ζαγορά δεν αποκλείεται να βρέξει. Οι άνεμοι δυτικοί μέχρι 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 8 εως 18 βαθμούς κελσίου.
- Ναύπλιο: Περιμένουμε λιακάδα με λίγα σύνεφα το μεσημέρι, ανέμους δυτικούς 5 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 12 εως 21εναν βαθμούς κελσίου.
- Καλαμάτα: Περιμένουμε άστατο καιρό με αρκετές βροχές καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 εως 16 βαθμούς.
- Σπάρτη: Περιμένουμε συνεφιές αλλά θα έχουμε λιγότερες βροχές ενώ θα υπάρχουν και διαστήματα με ηλιο. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 8 εως 14 βαθμούς.
- Κέρκυρα: Περιμένουμε πολλές βροχές όλη την ημέρα με ανέμους δυτικούς 5 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 12 εως 17 βαθμούς κελσίου.
- Κάρυστος: Περιμένουμε λιακάδα το πρωί του Πάσχα, ο ουρανός το μεσημέρι θα συνεφιάσει λίγο αλλά αργότερα θα βελτιωθεί και πάλι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 εως 20 βαθμούς κελσίου.
- Ηράκλειο: Περιμένουμε λιακάδα το πρωί, λίγα σύνεφα το μεσημέρι και το απόγευμα τα οποία θα πυκνώσουν στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 εως 21εναν βαθμούς.
- Πάτμος: Περιμένουμε αραιές συνεφιές και δεν αποκλείεται να βρέξει σποραδικά κυρίως το πρωί. Από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα φτιάξει. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 15 εως 20 βαθμούς.
- Πάρος: Περιμένουμε λιακάδα αλλά θα έχουμε δυτικούς ανέμους ισχυρους 5 με 6 μποφόρ και τοπικά 7 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 16 εως 21εναν βαθμούς.
- Χίος: Περιμένουμε τοπικές συνεφιές και δεν αποκλείεται να έχουμε λίγες σποραδικές βροχές κυρίως το πρωί. Οι άνεμοι νότιοι - νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος από 14 εως 21εναν βαθμούς κελσίου.
- Μυτιλήνη: Περιμένουμε άστατο καιρό με διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά και ψιλόβροχο. Ανέμους νοτιοδυτικούς 5 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 13 εως 21εναν βαθμούς κελσίου.

Καλή Ανάσταση!
Διαβάστε Περισσότερα » "Με νεφώσεις και βροχές ο καιρός σε πολλές πόλεις το Πάσχα"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news