facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Εμπλέκουν τη Μαργαρίτα Παπανδρέου στη λίστα Λαγκάρντ

Το πρόσωπο με το υψηλότερο ποσό που περιλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ φέρεται να είναι η Μαργαρίτα Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα δύο κυριακάτικων εφημερίδων, του «Πρώτου Θέματος» και του «Βήματος της Κυριακής», το όνομα της Μαργαρίτας Παπανδρέου αναφέρθηκε στη διάρκεια της κατάθεσης του επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Στέλιου Στασινόπουλου, ενώπιον των εισαγγελέων Μουζακίτη και Πεπόνη, στις 3 Οκτωβρίου του 2012.

Σύμφωνα με την επίσημη κατάθεση, η οποία περιέχεται στη δικογραφία που διαβίβασαν οι αρμόδιοι εισαγγελείς στη Βουλή, η κυρία Παπανδρέου είναι η γυναίκα-μυστήριο με τα 500 εκατομμύρια ευρώ.

Στα ίδια δημοσιεύματα αναφέρεται ότι, στην κατάθεσή του, ο κύριος Στασινόπουλος λέει ξεκάθαρα ότι την προηγούμενη της κατάθεσής του είχε συναντηθεί με τους διευθυντές της υπηρεσίας του και τους ρώτησε εάν γνώριζαν κάτι σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ. «Ο κ. Νίκος Λέκκας (διευθυντής Επιχειρησιακού Σχεδιασμού του ΣΔΟΕ) μου απάντησε ότι δεν έχει δει τη λίστα, αλλά έχει ακούσει ότι η γυναίκα με τα 500 εκατομμύρια ευρώ είναι η Μαργαρίτα Παπανδρέου. Το ίδιο μου είπε και ο Ευάγγελος Καραμάνος (διευθυντής Ειδικών Υποθέσεων)», κατέθεσε ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ.

Σύμφωνα με έγκυρες εισαγγελικές πηγές, τις οποίες επικαλείται το «Βήμα της Κυριακής», η υπόθεση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μη σοβαρή, αφού δύο υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΔΟΕ καταθέτουν τη συγκεκριμένη πληροφορία και επομένως, εμμέσως πλην σαφώς, την εκτιμούν ως σοβαρή.

newsbeast

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news