facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Άδειασαν σπίτι δίπλα στο Αστυνομικό Τμήμα

Απίστευτο και όμως αληθινό. Σε απόσταση αναπνοής από Αστυνομικό Τμήμα, θρασύτατοι διαρρήκτες "χτύπησαν" σε σπίτι, το ... άδειασαν και εξαφανίστηκαν σαν κύριοι.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου. Η οικογένεια του σπιτιού έφυγε από το σπίτι για να μαζέψει τις ελιές.

Προφανώς οι δράστες γνώριζαν ότι οι ιδιοκτήτες του σπιτιού, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, θα απουσίαζαν από το σπίτι και έδρασαν ... ανενόχλητοι.

Μάλιστα, οι κινήσεις τους δείχνουν σαν να μην τους επηρέασε καν το γεγονός ότι το σπίτι που έβαλαν στο στόχαστρο, βρισκεται σε απόσταση αναπνοής από το τοπικό αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Οι δράστες, εκτιμάται ότι τουλάχιστον δύο άτομα μπήκαν μέσα στο σπίτι και ένας ακόμη βρισκόταν έξω κρατώντας "τσίλιες", έκαναν άνω κάτω το σπίτι, αρπάζοντας ότι πολύτιμο έβρισκαν μπροστά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες έκλεψαν χρήματα, περίπου 1.500 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές και κοσμήματα. Οι δράστες, φαίνεται πως έμειναν αρκετή ώρα μέσα στο σπίτι το οποίο "σήκωσαν" στην κυριολεξία ψάχνοντας σε συρτάρια και ντουλάπες.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού όταν επέστρεψαν από τις αγροτικές τους εργασίες δεν μπορούσαν να πιστέψουν την εικόνα χάους που αντίκρισαν.

prismanews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news