facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Εργαζόμενοι προς Καμίνη: Πλήρωσέ μας, όπως πληρώθηκες κι εσύ

Την άμεση πληρωμή τους ζητούν οι εργαζόμενοι του δήμου Αθηναίων απο τον κ. Γιώργο Καμίνη.

Ο δήμαρχος τις προηγούμενες ημέρες είχε ισχυριστεί πως αδυνατεί να τους πληρώσει, επειδή συνεχίζουν την κατάληψη στη διεύθυνση ανθρωπίνου δυναμικού. Εντούτοις σήμερα οι εργαζόμενοι ανακοίνωσαν πως ο δήμαρχος κατέβαλε τη μισθοδοσία «στους αιρετούς και μάλιστα με «εντέλλεσθε» την Δευτέρα και την Τρίτη 3 & 4 /12». Σε ανακοίνωσή του τον καλούν «να αφήσει τα τερτίπια και τα ανόητα επικοινωνιακά παιχνίδια».

Οι υπαλληλοι δηλώνουν: «ο ίδιος, οι αντιδήμαρχοι, σύμβουλοι κ.λ.π. δεν μπορούσαν να αντέξουν δύο μέρες καθυστέρηση στη μισθοδοσία τους κάτι που θα έδινε και μία επίφαση νομιμότητας στην ενέργεια του Δημάρχου να μην πληρώσει τους εργαζόμενους αλλά η αξιοπρέπεια χρειάζεται και δύναμη και ήθος και συνέπεια».

Επιπλέον προειδοποιούν πως «εάν δεν καταβάλλει τις αποδοχές άμεσα ο Δήμαρχος, αναλαμβάνει πλήρως όλες τις ευθύνες για ο,τιδήποτε γίνει από τούδε και στο εξής».

Συγκεκριμένα διαμηνύουν πως ο δήμος συνολικά θα σταματήσει να λειτουργεί και μάλιστα εν μέσω εορτών Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιάς και θα πρέπει να καταβάλλει ό,τι οφείλει.

Και οι εργαζόμενοι καταλήγουν: «Εάν θέλει να κλείσει το Δήμο ο Δήμαρχος έχει επιλέξει την καλύτερη τακτική. Εάν επιθυμεί να είναι Δήμαρχος Αθηναίων έχει επιλέξει τη χειρότερη».

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news