facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Την πόρτα πρώην υπουργού της ΝΔ κτυπάει το ΣΔΟΕ!

Σε πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που χρημάτισε υπουργός στις κυβερνήσεις του Κώστα Καραμανλή έπεσε η έρευνα που διεξάγουν οι Οικονομικοί Εισαγγελείς έπειτα από ελέγχους του ΣΔΟΕ.

Πρόκειται για υπόθεση που έχει σχέση με ακίνητα-φιλέτα που βρίσκονται στην Ελλάδα και την Κύπρο και η οποία έχει μια πρωτότυπη ιδιαιτερότητα. Ότι υπάρχουν 165 εταιρείες, όλες κυπριακές, η καθεμία από τις οποίες έχει και από ένα ακίνητο. Αυτό προκάλεσε τις υποψίες των ελεγκτικών οργάνων του ΣΔΟΕ και από την έρευνα προέκυψαν… λαβράκια!

Πίσω από τις εταιρείες αυτές έχουν εντοπισθεί τα ίχνη γνωστού κύπριου εφοπλιστή, που τελευταία έχει αγοράσει πολλά γνωστά ακίνητα. Επίσης, φαίνεται να κινείται μαζί και παλιό στέλεχος της ΝΔ, που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ήδη την υπόθεση έχει αναλάβει η γνωστή και άτεγκτη Εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Πόπη Παπανδρέου, η οποία έχει φέρει, με επιτυχία, σε πέρας πολύ σημαντικές υποθέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ζητηθεί η συνδρομή της κυπριακής Δικαιοσύνης για να ανοίξουν οι εταιρείες και να εξακριβωθεί σε ποιους ανήκουν.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, εμπλέκεται και ο Καρούζος, γνωστός από την άλλη ιστορία, πάλι με ακίνητα, όπου είχε κατηγορηθεί ότι εμπλέκεται ο Βαγγ. Μεϊμαράκης, αλλά δεν προέκυψε ότι είχε βάση.

paron

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news