facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου απαντάει στον Θέμο Αναστασιάδη

Για προσπάθεια από τη πλευρά Αναστασιάδη να ρίξει την προσοχή αλλού κάνει λόγο ο πρώην υπουργός Οικονομικών, ενώ κατηγόρησε τον γνωστό εκδότη ότι προσπαθεί να τον συκοφαντήσει με κάθε ευκαιρία.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου προσθέτει ότι η έρευνα για τον Θέμο Αναστασιάδη είχε ξεκινήσει πριν πάει ο ίδιος στο Οικονομικών και συνεχίστηκε αφού ο ίδιος αποχώρησε.

Διαβάστε την επιστολή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου:

«Ο κ. Αναστασιάδης επιχειρεί να εμφανίσει την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του ως πολιτική δίωξη και να ρίξει την μπάλα στην κερκίδα.

Επειδή στη δήλωσή του κάνει αναφορά στο όνομά μου, θυμίζω ότι κλήθηκα στη Βουλή - σε ερώτηση της κας Μπακογιάννη - τον Φεβρουάριο του 2011 να απαντήσω στο γιατί η σχετική έρευνα διαρκούσε ήδη 3,5 χρόνια.

Η έρευνα αυτή γινόταν με εισαγγελική παραγγελία και άρα το ΣΔΟΕ αναφερόταν απευθείας στον εισαγγελέα και όχι στον Υπουργό. Ξεκίνησε πριν πάω στο Υπουργείο Οικονομικών και συνεχίστηκε αφότου έφυγα.

Έκτοτε φυσικά ο κ. Αναστασιάδης χρησιμοποιεί τη εφημερίδα του για να με συκοφαντεί με κάθε ευκαιρία και έχω προσφύγει στη δικαιοσύνη γι αυτό.

Ωραία λοιπόν τα μεγάλα λόγια για "το ΣΔΟΕ του κ. Παπακωνσταντίνου" και η προσπάθεια αποπροσανατολισμού αλλά δεν πείθει.»

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news