facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Σε συνέντευξη στους Financial Times, o Πιέρ Μοσκοβισί τόνισε ότι είναι αναγκαίο να υπάρξει συμφωνία την ερχόμενη Τρίτη: «Πρέπει να συμφωνηθεί το τελικό πακέτο βοήθειας για την Ελλάδα». Παράλληλα, ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών ξεκαθάρισε ότι ακόμη όλες οι παράμετροι βρίσκονται ακόμη στο τραπέζι: «Όλες οι παράμετροι είναι στο τραπέζι. Τίποτε δεν έχει αποφασιστεί, αλλά θα πρέπει να πετύχουμε. Αν το κάνουμε, θα αφήσουμε πίσω μας το θέμα που δηλητηρίασε την Ευρωζώνη για δύο χρόνια».

Την πεποίθησή του ότι το ερχόμενο Eurogroup θα συμφωνήσει στη βοήθεια για την Ελλάδα εξέφρασε και ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών, ο οποίος επίσης υποστήριξε ότι όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι, ακόμη και το ενδεχόμενο νέου κουρέματος.

«Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν αρκετές επιλογές για να βοηθήσουμε την Ελλάδα να βγει από αυτή την πολύ σημαντική πρόκληση. Είμαι σαφώς αισιόδοξος ότι μπορούμε να καταλήξουμε σε μία απόφαση. Το ΔΝΤ συμμετέχει στις προσπάθειες να στηριχθεί η Ελλάδα», δήλωσε ο Βιτόριο Γκρίλι και συμπλήρωσε: ««Αυτή την ώρα, επικεντρώνουμε στο να βρούμε μία λύση μαζί με τις υποδείξεις και τις συμβουλές του ΔΝΤ».

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news