facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Δυτική Ελλάδα: Ξέχασαν να βάλουν τους σεισμόπληκτους στον προϋπολογισμό!

Δεν υπάρχει πουθενά ο κωδικός για τα 75εκ.€ που χρειάζεται το ΤΑΣ...

Το ανάλγητο πρόσωπο της πολιτείας απέναντι στους κατοίκους και της Δυτικής Ελλάδας αποκαλύπτεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο. Σύμφωνα με έρευνα του patrastimes.gr, στους κωδικούς του προϋπολογισμού που θα ψηφιστεί την Κυριακή από τους Αχαιούς και Ηλείους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, δεν συμπεριλαμβάνονται τα λεφτά που απαιτούνται για τους πληγέντες στο σεισμό του 2008.

Το γεγονός ουσιαστικά σηματοδοτεί το πάγωμα της χρηματικής αρωγής προς τους σεισμόπληκτους της Αχαΐας και της Ηλείας, καθώς χωρίς τα περίπου 75 ακόμα εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, δεν είναι δυνατόν να πάρουν τα χρήματα τους δεκάδες θύματα του εγκέλαδου και φυσικά ακυρώνεται στην πράξη η λειτουργία του ΤΑΣ.

Στο μεταξύ στα αζήτητα παραμένουν εκατοντάδες φάκελοι που έχουν κατατεθεί στο ΤΑΣ Αχαΐας προκειμένου να υπογραφούν και να ανοίξει ο δρόμος για να δοθούν χρήματα στους πληγέντες. Ενδεικτική του χάους που επικρατεί η εικόνα στο γραφείο του προϊσταμένου του ΤΑΣ κ. Χριστοδουλόπουλου όπου δεν υπάρχει πλέον εκατοστό τοίχου που να μην έχει καλυφθεί από φακέλους των οποίων η υπογραφή εκκρεμεί...

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news