facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Τρομοκράτηση εργαζομένων καταγγέλλει η ΠΟΕ - ΟΤΑ

Για απόπειρα τρομοκράτησης του αγώνα των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση, με τη χρήση «μηχανισμών καταστολής» και την «απειλή παρέμβασης των εισαγγελικών Αρχών», κάνει λόγο η ΠΟΕ - ΟΤΑ.

Όπως καταγγέλλει η Ομοσπονδία, «ήδη με «άνωθεν εντολές» πραγματοποιήθηκε επέμβαση των δυνάμεων καταστολής στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηρακλείου Κρήτης, ενώ πληθαίνουν οι «επισκέψεις» αστυνομικών δυνάμεων σε δήμους ή δημοτικά κτήρια που βρίσκονται υπό κατάληψη». Την ίδια στιγμή, προσθέτει η ΠΟΕ - ΟΤΑ, «καλούνται από την Αστυνομία Δήμαρχοι στη ΓΑΔΑ προκειμένου να απαντήσουν στο ερώτημα γιατί οι Δήμοι τους είναι κλειστοί και ποιοι ευθύνονται».

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ τονίζει ότι «κανένας εκβιασμός δεν τη φοβίζει» και διαμηνύει ότι δεν θα επιτρέψει καμία διαθεσιμότητα - απόλυση εργαζομένου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Σε ανακοίνωσή της εξάλλου για την αθώωση των δύο δημοτικών υπαλλήλων και του συνδικαλιστή εκπαιδευτικού για την επίθεση στο γερμανό πρόξενο στη Θεσσαλονίκη, η ΠΟΕ - ΟΤΑ κάνει λόγο για σκευωρία και αντεργατική προπαγάνδα της κυβέρνησης που κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος. Αλλη μία επιχείρηση τρομοκράτησης σε βάρος των εργαζομένων στους ΟΤΑ απέτυχε και μάλιστα παταγωδώς τονίζεται στην ανακοίνωση και διαμηνύεται ότι κάθε προσπάθεια τρομοκράτησης και ποινικοποίησης των αγώνων αυτών, θα πέφτει στο κενό.

Συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους κατά του μέτρου της διαθεσιμότητας εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή τετράωρη πανελλαδική στάση εργασίας από τις 11:00 το πρωί έως τις 3.00 το μεσημέρι για την πρωινή βάρδια και από τις 3:00 το μεσημέρι έως τις 7:00 το βράδυ για την απογευματινή βάρδια. Την ίδια μέρα, θα πραγματοποιηθούν μηχανοκίνητες πορείες διαμαρτυρίας σε όλες τις πρωτεύουσες των Νομών.

Νέα στάση εργασίας, από τις 9:00 το πρωί έως τη 1:00 το μεσημέρι, έχει εξαγγείλει η ΠΟΕ - ΟΤΑ για τη Δευτέρα, προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί έξω από κεντρικό ξενοδοχείο στην Αθήνα, όπου θα φιλοξενηθεί το έκτακτο συνέδριο της ΚΕΔΕ.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news