facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Παραιτήθηκε το πρυτανικό συμβούλιο του Πολυτεχνείου Κρήτης

Την παραίτηση του στη διάθεση του υπουργείου έθεσε σήμερα το πρυτανικό συμβούλιο του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Η απόφαση αυτή που ελήφθη καθώς το πρυτανικό συμβούλιο δεν μπόρεσε να συνεδριάσει αφού παρεμποδίστηκε από φοιτητές του ιδρύματος με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η δυνατότητα να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την εκλογή συμβουλίου.

Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr o πρύτανης του ιδρύματος κ. Γιάννης Φίλης μετά από αυτήν την εξέλιξη ζητήθηκε από τον υπουργό παιδείας να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον πρύτανη του ιδρύματος αυτή ήταν η τέταρτη φορά που ανεπιτυχώς επιχειρήθηκε να συνεδριάσει το πρυτανικό συμβούλιο.

Οι τελευταίες εξελίξεις πάντως δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στο Πολυτεχνείο Κρήτης που πλέον μένει χωρίς διοίκηση.

Από την πλευρά του το υπουργείο, όπως είπε ο κ. Φίλης μπορεί είτε να διορίσει κάποια προσωρινή διοίκηση και να κάνει αποδεκτή τη δική μας παραίτηση, ή να μη γίνει αποδεκτή η παραίτηση μας και να διορίσει συμβούλιο που θα απαρτίζεται από τους αρχαιότερους καθηγητές του ιδρύματος.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως οι φοιτητές του Π.Κ είχαν ενημερωθεί για το τι θα συμβεί στην περίπτωση που για μια ακόμη φορά δεν θα ήταν δυνατή η συνεδρίαση του Πρυτανικού Συμβουλίου.

flashnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news