facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Κουίκ:Ακόμα δεν μας έχει δοθεί πολυνομοσχέδιο

Δεν έχει δοθεί ακόμα στους βουλευτές το πολυνομοσχέδιο παρότι σε περίπου 48 ώρες η βουλή θα κληθεί να αποφασίσει για το νέο μνημόνιο, καταγγέλλει ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ.

"Γράφω αυτές τις λέξεις ώρα 20:00 της Δευτέρας 5 Νοεμβρίου 2012. Σε περίπου 48 ώρες η Βουλή θα κληθεί να αποφασίσει για νέο Μνημόνιο - μπαλτά της Ελλάδας και του Έλληνα. Το πολυνομοσχέδιο των 500 (ή των 1.500 σελίδων, όπως κυκλοφορεί) που περιέχει όλες τις εξοντωτικές διατάξεις, δεν έχει δοθεί ακόμα στους Βουλευτές", τονίζει ο κ. Κουίκ.

"Αύριο συνεδριάζει η αρμόδια Επιτροπή και μεθαύριο έχουμε ονομαστική ψηφοφορία με μόλις 10 ώρες συνεδρίαση στην Ολομέλεια. Το κακούργημα σε βάρος της νοημοσύνης μας, έχει όνομα δράστη ή δραστών. Και τα κόμματά τους το ίδιο. Χρειάζεται να τα γράψω; Οι Βουλευτές της συγκυβέρνησης,καμαρώνουν για όλα αυτά;", προσθέτει και καταλήγει με ένα υστερόγραφο :

"Ο σχολιασμός μου για την όποια τελική ψήφο τους, την Τετάρτη το βράδυ. Απόψε θέτω μόνο το ζήτημα της παράδοσης του πολυνομοσχεδίου".

enikos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news