facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Ποιο είναι το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για το απεργιακό διήμερο

Περισσότεροι από 6.000 αστυνομικοί θα χρησιμοποιηθούν στις διαδηλώσεις

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παίρνει η ΕΛ.ΑΣ. ενόψει του καυτού απεργιακού 48ωρου. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast.gr περισσότεροι από 6.000 αστυνομικοί θα είναι επί ποδός προκειμένου να αντιμετωπίσουν τους ταραξίες των διαδηλώσεων.

Από τους 6.000 αστυνομικούς, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι 3.000 θα ανήκουν σε ΜΑΤ-ΥΜΕΤ, οι οποίοι θα βρίσκονται σε ετοιμότητα τα δύο επόμενα 24ωρα και ειδικά μεθαύριο, Τετάρτη, με αφορμή τις κινητοποιήσεις και τη 48ωρη απεργία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

Στο δρόμο θα βρίσκονται επίσης τα τεθωρακισμένα της Αστυνομίας, και συγκεκριμένα ο Αίαντας και τα μικρότερα που έχουν αποκτηθεί από το Ισραήλ.

Σε κινητοποίηση επίσης θα βρίσκονται εκτός από τα ΜΑΤ και τα ΥΜΕΤ δεκάδες αστυνομικοί των Υπηρεσιών Ασφαλείας και συγκεκριμένα από την Κρατικής Ασφάλεια και την Αντιτρομοκρατική ενώ θα ενισχυθούν οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. και από αρμόδια τμήματα της ΕΥΠ.

Το γενικό συντονισμό των αστυνομικών δυνάμεων θα έχει ο ίδιος ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγος, Νίκος Παπαγιαννόπουλος ενώ θα βοηθά και το Κέντρο Επιχειρήσεων της Γ.Α.Δ.Α.

Οι αστυνομικοί πάντως εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα στο επιχειρησιακό τους σχέδιο κυρίως για την Τετάρτη, ημέρα ψήφισης των επώδυνων μέτρων.

newsbeast

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news