facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

"Εφταιξε η ... κακιά στιγμή" λέει τώρα ο δράστης του διπλού φονικού

Μετανοημένος εμφανίζεται στους αστυνομικούς της Α/Δ Αιτωλίας ο 62χρονος που το μεσημέρι σκότωσε εν ψυχρώ συγγενικό του ζευγάρι στις Παπαδάτες της Δ.Ε. Αρακύνθου του δήμου Αγρινίου, για ασήμαντη αφορμή

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, τα ρίχνει όλα στην κακιά ώρα και στο γεγονός ότι "θόλωσε" μετά τον καυγά που είχε με το άτυχο ζευγάρι για την καμινάδα που "τόλμησε" να σηκώσει δίπλα από το σπίτι του. Η κατασκευή τον ενοχλούσε και ζητούσε επίμονα την απομάκρυνση της.
Όπως αποκάλυψε, με τον 55χρονο και την 52χρονη γυναίκα του, είχε διαρκώς διαφορές και κακές σχέσεις γειτονίας για ασήμαντους λόγους.
"Μια τον πείραζαν οι γλάστρες, μια ο φράχτης, όλα τον ενοχλούσαν λένε χαρακτηριστικά γείτονες, που έγιναν αυτόπτες μάρτυρες του διπλού φονικού.
Τελικά, μια ακόμη φιλονικία, η σημερινή, ήταν η αφορμή για την πράξη του για την οποία τώρα ζητά συγγνώμη. Μια συγγνώμη όμως που δεν βρίσκει ανταπόκριση στους συγγενείς των θυμάτων και ειδικά στην 18χρονη κόρη τους, αριστούχα μαθήτρια που πέρασε με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων και που το μακελειό έγινε μπροστά στα μάτια της.

Οι γείτονες περιγράφουν τον δράστη ως έναν μοναχικό και δύστροπο άνθρωπο που "δεν χρώσταγε καλημέρα σε κανέναν" και που διαρκώς δημιουργούσε προβλήματα στην οικογένεια των θυμάτων με την συμπεριφορά του. Ο 62χρονος, επέστρεψε από την Αθήνα πριν από μερικά χρόνια, όπου δούλευε ως ελαιοχρωματιστής και ήταν διαζευγμένος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, έχει και μια κόρη από τον γάμο του.
Η οικογένεια των θυμάτων, περιγράφεται με τα καλυτέρα λόγια, απ'όλο το χωριό, ως φτωχοί και φιλήσυχοι άνθρωποι που με πολύ μεγάλη προσπάθεια τα έβγαζαν πέρα, ενώ ο 55χρονος είχε αναπηρία και λάμβανε κάποιο επίδομα. Μοναδικό τους μέλημα ήταν να μεγαλώσουν σωστά τη μοναχοκόρη τους, που ήταν η καλύτερη μαθήτρια στο σχολείο της περιοχής και πρόσφατα εισήλθε σε Πανεπιστημιακή Σχολή. Δεν πρόλαβαν όμως να την δουν να σπουδάζει, να αποφοιτά και να γίνεται μια νέα επιστήμονας.

Το 18χρονη κορίτσι, φιλοξενείται σε σπίτι συγγενών που τις συμπαρίστανται, ώστε να ξεπεράσει το σοκ του διπλού φονικού, που έγινε μπροστά της. Αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το φονικό, λένε πως και το κορίτσι την γλίτωσε πολύ φθηνά και πως εάν ο δράστης είχε καραμπίνα και όχι δίκαννο, πιθανώς να πυροβολούσε και αυτή αλλά και όποιον έβρισκε μπροστά του. Άλλωστε όταν έφυγε από το τόπο του φονικού με το όπλο που πριν είχε ξαναγεμίσει, έστρεψε τις κάννες σε γείτονα του, λένε αυτόπτες μάρτυρες που τον παρακάλεσε να μην πυροβολήσει. Τότε, ο 62χρονος πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό, πριν εξαφανιστεί.

Το όπλο του φονικού το είχε μαζί του όταν συνελήφθη στο γειτονικό χωριό της Γαβαλούς, όπου μάλλον πήγαινε για να παραδοθεί. Στο σπίτι του βρέθηκε ένα ακόμη όπλο και η Ασφάλεια του Μεσολογγίου, εξετάζει εάν τα κατείχε νόμιμα.


agriniopress

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news